Piatra Neamt, Perla Moldovei(38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by LoraG76

Dana, f. frumos apartamentul vostru, imi place f. mult cum v-ati aranjat. Sa-l stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti acolo!

Lora, mami de IUSTINA

Multumesc Lora,sper sa fie asa.

Scuzati claritatea pozelor,nush ce naiba are aparatul meu,cred ca e si asta pe duca

Ana Maria,Paul si mami Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Dana super apartamentul. Imi place foarte mult cum l-ati aranjat. Sa-l stapaniti sanatosi. Sper si eu dupa ce mai terminam cu casa sa renovam si apartamentul complet ca tot am facut dar pe bucatele.

Azi am facut cateva cumparaturi pt Craciun si pt bagajul de spital. Acum sunt franta si ma doare capul ingrozitor. Oare pot sa iau ceva?

Criss cu Alessia Ioana si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dana, super apartamenul! Pare spatios si ai aranjat f. frumos. Mi-au atras atentia in mod deosebit perdelele, draperiile si bucataria care pare foarte mare. Copii dorm acum impreuna in camera lor si voi in dormitorul vostru? De unde ai luat perdeaua cu desele din camera copiilor? Vreau si eu !!!!

Eu am reusit azi sa cumpar cadouri Dianei si sa-mi iau o pereche de pantaloni mie. Mai fetelor, mi-e rusine de mor, dar trebuie sa va spun si vouq, poate asa o sa ma apuc sa fac ceva in sensul asta: Mi-am luat pantaloni marimea 42! Sa mor, nu alta! Eu care ani la rand am purat 36-37, am ajuns la 38-39... dar 42!!!!Am un fund cat o vaca

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Hai mai Laura cum poti sa vorbesti asa? Esti de acum femeie adevarata, are omu' pe ce pune mana .
Si eu la fel pe vremea liceului nu gaseam pantaloni marimea mea fiind prea slaba iar acum nu gasesc cas prea grasa si astia fac numai marimea 36-38. Dupa ce nasc hai sa ne mobilizam si sa slabim, ce zici?

Eu imi adun incet incet bagajul si ascult colinde. E asa emotionant... dar din pacate ma simt atat de singura... toti se duc pe la parinti, socri dar noi suntem singuri... adica fara persoanele cele mai dragi.

Mergi la inceput

Off, ce greu a fost fara forum de dimineata!

Criss da vreau sa slabesc! Eu as vrea tare mult sa merg la sala, sa fac miscare, dar nu am cu cine lasa copii, asa ca trebuie sa ma mobilizez sa fac Pilates acasa. La mine nu e problema ca manac mult, ci faptul ca stau pe scaun toata ziua si nu fac deloc miscare. Si tot ce bag in gura, se pune pe fund si pe burta .

Poate va era dor de noi www.dropshots.com/LauraSN#date/2007-12-10" target="_blank"> cateva poze si filmulete cu shtrumphii studiosi si veseli

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Aaa, vroiam sa-i urez LA MULTI ANI surioarei tale. Sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume si succes la examenele ce o asteapta. Si petrecere frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, stiu si eu cum e cu ce trebuie dus la gradi si cati bani se strang...asta e sistemu', n-ai ce-i face...
Criss, spor la facut bagajul pentru spital!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Criss, multumesc de urari. Azi e ziua Oanei, sora mea mai mare. Maine e a Dianei. Ele asa s-au nimerit, una dupa alta la zile de nastere(dar la 13 ani diferentza ).

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

salut

Laura La multi ani!!! pt surorile tale,sa fie sanatoase si sa aibe numai bucurii!!!Voua va urez petrecere frumoasa si sa ajungeti cu bine la Dorohoi!

Perdelele le-am luat toate de la magazinul ala vis-a-vis de Pietricica,tot ei le-au si cusut.Copii dorm amandoi in camera lor(e cam micut pt 2) dar asta e,mai tarziu am sa-i despart,am sa le fac lor dormitoarele si noi o sa dormim in camera de zi sau in sufragerie.Mie imi place cel mai mult bucataria,ca e mare si am spatiu,asa cum mi-am dorit mereu,mai lipseste doar un TV

Criss cred ca e cel mai fain sa renovezi vara,ca iarna e nasol de tot Nu stiu ce ai putea lua pt cap,bea si tu un ceai cald cu lamaie.

Lora ce faci?Cred ca ai de lucru....spor la munci si poate mai intrii pe aici.

Eu am plecat dupa Paul,am si mancarea pe foc,vreau sa fac niste racituri din picioare de porc afumate.pA!!

Ana Maria,Paul si mami Dana

Mergi la inceput

Dar sa stiti ca orice urari le-ati face le primesc si ele direct, ca citesc amandoua constiincioase zilnic subiectul asta si cel cu Gemeni

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput