Azoospermie - cap 12 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Sarbatori fericite si in 2008 sa ni se implineasca cea mai mare dorinta a nostra.
Pupici ,
heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

De Craciun, Mosul iti daruieste o stea de pe cer. Te indeamna sa visezi ca un copil. Vrea ca tu sa stii ca sta in puterea ta sa invingi orice teama si ca poti sa-ti reiei visele de acolo de unde le-ai lasat. Vrea sa te rasfeti cu cadourile alese cu grija. Si sa ierti. Sa iubesti. Sa zambesti. Sa te bucuri. Sa te intorci la tine.
Mosul te indeamna sa crezi. Sa crezi ca poti sa visezi minunat, ca niciun vis nu este imposibil si ca visele tale pot deveni realitate.

SARBATORI FERICITE!

Avalon 7+ fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetele mele dragi,

Abia acum am reusit sa intru dar uite ca reusesc si eu sa va doresc un An Nou minunat in care sa devenim mamici ! :-)

Va pup cu mare drag !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Sarbatori fericite si un an nou in care sa devenim mamici!
Va multumesc pentru sustinere, din ianuarie reincepem analizele, programarile etc in speranta imbunatatirii spermogramei si a pregatirii unui nou FIV!
Va tin pumnii sa va realizati dorintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Buna GAGICY,
La multi ani!O sa intru direct in subiect asa cum o fac mai tot timpul.
Pentru Pisix, pe care nu am mai vazut-o pe aici am mai multe intrebari:
1. Cand te-ai hotarat sa reieie pregatirile pentru FIV?
2. Pe mana cui te lesi a doua oara?
3. In timpul tratamentului ti-a monitorizat Dracea raspunsul organismului la medicatie?

Mie mi-e foarte teama de superficialitatea medicilor. Mi-e frica sa nu raspunda prea mult sau prea rapid organismul meu, si din superficialitatea asta sa nu se observe, sa ajung la niste ovare imense si care trebuie extirpate apoi.
MOR DE FRICA ASTA! As vrea ca echipa care se ocupa de mine sa imi stabileasca dozele fata de raspunsul organismului!
M-am tot gandit si razgandit. Vroiam sa merg la Sovata (pt. o cura ginecologica) in ianuarie si sa ma interesez pentru Szeget.
Apoi am vazut ca Tutunaru are ceva reusite mai multe, apoi am vazut iar ca nici Dracea nu sta rau.
Si iar nu mai stiu ce vreau sa fac!?
Pentru Szeget mi se pare ca-i complicat si ca va fi greu sa iau legatura cu medicul(i-am scris un e-mail dar nu mi-a raspuns nici acum dupa 2 saptamani)!
La Tutunaru sa ma duc, sigur ma pune sa reiau analizele, cine stie ce parere are si el?Dar as incerca daca as sti ca e mai meticulos si ca pune suflet in ceea ce face!
Insa cred ca nici Dracea nu e departe!
Ce sa fac?! ......Voi ce parere aveti?

Pentru anul care vine va doresc sanatate, dragoste, liniste si implinire!
Va sarut pe toate!

P.S. Ma bucur exista DC prin intermediul caruia v-am cunoscut!.....si sa nu uit atentie la silueta

Viitoare mamica.....cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

La multi ani tuturor si va astept la un de sampanie aici

Miki
La anul pui de-un pui

Mergi la inceput