Azoospermie - cap 12 -
Raspunsuri - Pagina 19
mcrissa spune:
buna!
sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns.maine merg cu sotul sa faca spermograma.vom recolta acasa, pentru ca laboratorul e la 10 minute de mers cu masina fata de casa.totusi cum sa fac, ca sa pastrez temperatura optima pana ajung cu el la laborator?
multumesc.
Cristina in asteptarea mormolocului
luci.eilm spune:
Mcrissa, proba trebuie tinuta la temperatura corpului (37grade). Adica in maini, la sani, intre picioare, si alte asemenea![]()
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
Iyoana spune:
Fetele mele dragi, intru si eu sa va urez Sarbatori fericite, un Craciun frumos si cu bucurie alaturi de cei dragi!
Sa dea Dumnezeu sanatate si liniste!
Un Craciun frumos si un An Nou mai bun!
iyoana

Sarbatori fericite si cu bucurie!
ioana78 spune:
Ciao, fetelor! Am fost atat de ocupata zilele astea! Acum n-am somn din cauza durerilor de spate...dar vine vacanta si-am sa ma odihnesc!
Nu cred ca voi mai avea timp sa intru pe aici, asa ca va doresc de pe acum SARBATORI FERICITE ! Mos Craciun sa va lase sub bradut cadoul pe care il doriti, iar in anul care vine sa prinda viata dorinta noastra cea mai mare: sa fim mamicute!
Va pupicesc !
iuca spune:
Fetelor
va doresc si eu SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi si sa speram ca anul 2008 va fi un an mai bun pentru noi, un an in care vom reusi sa fim 

Craciun Fericit! 

aspiranta la
- din august 2005
vio
anes spune:
Fetelor, va doresc cele mai frumoase sarbatori, iar Anul Nou sa vina cu impliniri si multa multa sanatate! La Multi Ani!
SoriLea spune:
BUNA SEARA dragelor.Am intrat si eu ca sa fac urarile inainte sa ajunga mosul cu darurile mult asteptate.
Va doresc SANATATE, BUCURII, IMPLINIRII, SARBATORI FERICITE si nu in ultimul rand, traditionala urare de LA MULTI ANI
.Va pup pe toate ,iar in anul ce vine sa auzim numai de vesti bune.

sunshine4ever spune:
SARBATORI FERICITE si din partea mea SA VA ADUCA CRACIUNUL MULTA LINISTE SUFLETEASCA , PACE SI FERICIRE. BUNUL DUMNEZEU SA VA SCULTE RUGACIUNILE SI SA VA DEA CEL MAI DORIT DAR DIN VIATA VOASTRA.
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI 
in asteptarea unui ingeras
ioana_p76 spune:
Dragele mele, va doresc un CRACIUN FERICIT si Mosul
sa va aduca tot ce va doriti!

SARBATORI FERICITE!

Multi 

pentru voi!
Ioana
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!

Animalutele de Craciun