Oradea (22)-editie speciala de sarbatori

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cat despre mine...95% ca nu pot venii.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ne-am intalnit cu Ally si cu fetitele ei, mersi Ally inca odata pt pampersi:) sper ca vine si ea maine la Artima cu fetele:)
incerc sa ajung si eu, dar musai nevoie maaare sa fug inainte de masa la Real sa ma aprovizionez oleaca inainte de sarbatori, ca in weekendul viitor va fi nebunie curata:( Cris, daca nu ajung, te sun pe la 12, o.k.?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

aici am pus pozele de serbarea e hanuca:), astea au aparut in presa.

poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Gabiiiii-ce baiat mare ai!!!!

No, dupa ce am facut ieri cu nervii, ca aveam o groaza de treaba si stateam ca inutila fara curent si caldura, am imbracat copilu' si-am fugit dincolo, vorba lui Mercedes.
Asa ca am scapat de cumparaturile de Craciun, in mare, zic io.
Am cumparat si cadoul pt mosu' de la gradi, unu a tinut copilu' pe la rafturi si altu' a fugit sa plateasca.
Dar Mosu' de acasa nu l-am rezolvat, asa ca am sa mai dau o tura pe aici.

As dori tare mult sa vin si io la intalneala, da' nu pot sa-l tin pe Andrei afara. Acum e la faza de mucit en gross. Si ieri l-am scos pana la masina si de aci pana in magazin. Nici maine nu va merge la gradi. Sper sa fie mai bine pe marti, la repetitia finala.

Dariaaa-gata de bulgareala? Uite c-a nins!!!

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

deci fara intalneala azi ... asa ca voi iinaugura sania in jurul blocului. Moama, cand se trezeste Giulia va fi in extaz sa vada zapada

Eu am terminat cumparaturile de cadouri, imi raman chestiile pt bucatareli ... uofff ...

O zi frumoasa tuturor si muuulta sanatate !!!

P.S. Gabik - la copii, ai un barbatel pe cinste. Am zarit-o si pe donsoara Lili

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu lucrez la acte, bleah!
Ioana va avea azi spectacol
Daria vrea sa facem bradul
Angela inca nu stiu ce vrea

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

lasati treburile si haideti la film. Ia priviti ce este la Hollywood Multiplex http://www.cinefan.ro/program_cinema.php?zi_id=&oras_id=48&cinema_id=

Io pun masa, hranesc populatia si plecam!!

sper sa nu se plicitiseasca piciu'...

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

noi am fost ieri la Alvin si veveritele. E dragut.
Imi pare rau de intalnire... pote ne mai vedem totusi inainte de sarbatori, ce ziceti?

poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Eu imi voi lua ramas bun de la fratele meu, care merge la drum pentru un job nou. Noroc ca vin sarbatorile si nu sta acolo decat o saptamana anul asta. Ii tin pumnii pentru debut in noua profesie.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Ma enervez de mor ca numai pe site-ul asta se intampla,de cateva zile,sa se blocheze ecranul (adica mausul): dupa ce accesez subiecte active,vreau sa dau pe un topic - se blocheaza (adica apare clepsidra in loc de sageata).Dupa o vreme isi revine,dar iar se prosteste dupa cateva topice...

Am impachetat cadourile pentru gradi,ca fetele-s la mama.
Inca nu am luat "grosul" de jucarii pentru Craciun si nici nu am vreo idee.Am cam vazut in oras ce era de vazut,insa nu m-am putut hotari,nu ma prea inspira nimic.In Ungaria sunt slabe sanse se merg si ce e acolo cam este si la noi.
Mai scrieti ce ati luat voi.Deocamdata am strans:acuarele,plastilina foarte elastica,ceva lampa cu baterie,care isi schimba culorile,un joc cu animale salbatice (trebuie sa uneasca,ca la puzzle,animalul,cu puiul lui si cu locul unde traieste/doarme).

Gabi,
dupa ce ne-am despartit de voi,am crezut ca ne dam cu scarile pana sus si inapoi si gata,dar...au vazut McDonald si abia le-am mai scos de acolo! N-au mai fost demult...Medeea cred ca de cand abia statea in picioare.Alexia m-a luat "prin invaluire" cu "Sa mancam sendvis si cartofi...",ca stie ca ma bucur cand mananca - dar binenteles ca nu s-au omorat.Eu nu mai suport mancarea de acolo.
Cum nu am fete azi,nu prea avea farmec sa vin la intalnire.Vad ca oricum a cazut...Si de fapt am fost ocupata.Sotul preia o afacere (restaurant chinezesc)impreuna cu inca cineva.Noi ne pricepem ...deloc !Mie mi-e groaza de cum va fi,dar nu am nici o treaba cu afacerea.E distractia lui.Dar asta inseamna ca va fi mai putin pe-acasa...
Cand imi voi da seama cum e mersul pe-acolo,va dau de stire:poate o sa vreti chinezisme.

Mergi la inceput