Oradea (22)-editie speciala de sarbatori
Raspunsuri - Pagina 12
szivarvany spune:
Gabi
cred ca avem cea mai deschisa si toleranta si vorbareata educatoare
E haioasa cand ne povesteste ca generatia asta e surda
Si ca le repeta de 17 x la fiecare copil ce sa faca si ce sa nu faca, a zis ca e terminata dupa 4 ore
Io sigur as fugi de acolo 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Eu am inchiriat de 2x de la un magazin, cu siguranta neautorizat, pt ca era tare dosit.Dar mie imi convenea ca erau hainutele noi, impachetate si cu eticheta. Dar s-a inchis.
Am gasit aci o poza cu Andrei-muschetaru', la serbarea din vara, cu echipamentul inchiriat http://family.webshots.com/photo/2010847650081429888HCcaVd
cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mercedes spune:
Fetele- pentru inchiriat costumase mergeti la teatru de papusi e o tipa care are de fapt si acasa costumase... .
szivarvany spune:
Cris, e un frumos !

Mercedes, cum sunteti ???
Asa-i k ne vedem duminik la 13,00 la Artima 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
ai mei au repetitie, dar pana la ora aia sper sa se intoarca. Sper sa nu murim de frig pana atunci :)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
adi2003 spune:
Am vrut sa va spun ca am vazut de ieri brazi naturali de vanzare in centru (foarte frumosi), insa pretul lor nu era deloc tentant.
N-am intrebat, dar am vazut lista de preturi.
-Un brad mic, pana in 1,5m costa 80 lei.
-cred ca urmatorul prag era de 2m (sau poate peste?)...la care pretul era 150 lei.
Erau foarte desi, cu ace duble. Unii erau argintii. Frumosi de tot. Insa parca prea scumpi pentru cat vor tine, circa 2-3 saptamani.
Poze
Gabi_K spune:
avem brad artificial... ne-m luat anul trecut, cand ne-am speriat de preturile dinaintea sarbatorilor.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Hellou din grota ... n-am avut curent de azi noapte de pe la doua pana nu demult. 
Asa ca ne-am plimbat toata ziua.
Maine la 13,00 veniti la Artima la o gura de aer rece !
Bulgari nu promit ... k nici urma ... ink ...
WE frumos tuturor si muuulta sanatate ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Mercedes spune:
Suntem bine, am mesterit si i am scos gipsu lui cristi. Am fost azi la selgros cu bia si cu tramvaiu. Daca m ati fi vazut... o aveam pe bia intr o parte si pe partea cealalata doua sacose plus poseta . Ne am plimbarit pe deaspra cu tramvaiu...
Azi vine tati acasa ce fain abia astept si copiii la fel.
Nu venim maine din pacate, tb sa tragem o fuga pana dincolo pt inca niste cumparaturi.