Cafea cu aroma de femei - (54)
Raspunsuri - Pagina 2
wonderful spune:
Mey,da' parca si-a bagat
coada pe aici!Pe Emma de ce o doare piciorul?
Adin,multa sanatate cretolinei.Parca acum vreo 4,5 sapt. a avut raceala aia urata.
Bella,iti doresc sa iesi din kklau cat mai repede si mai nesifonata.
Marule,ce job vizezi?
Stefi,a-nceput numaratoarea inversa,strange din falci dar nu si din
ca sa iasa mai repede puturoasa aia mica.
maru spune:
la colegiul religios menonit au scos un post de admin coordinator care tare mi s-ar potrivi
am aplicat, sper sa ma cheme la interviu, mi-a placut tare mult colegiul cand l-am vizitat, daca imi ajuta Dzeu sa iau jobul asta, fac poze si va arat, o atmosfera atat de serena, atata pace, pansament pentru zbuciumul meu zilnic
Doamne'ajuta!
POZE
maru spune:
cel mai usor sa iti explic ce sunt menonitii e sa iti spun ca sunt "verii" amish-ilor americani. Nu se poate sa nu fi vazut filme, comedii in general cu amishii
aici comunitatea menonita e mare, si mie imi plac teribil pentru ca au fermele astea, lucreaza pamantul destul de primitiv, fara multe chimicale in pamant.
The word anabaptism is used in this article to describe any of the 16th century "radical" dissenters. Today the descendants of the 16th century European movement (particularly the Amish, Hutterites, Mennonites, Church of the Brethren, and Brethren in Christ) are the most common bodies referred to as Anabaptist.
Doamne'ajuta!
POZE
A_Iulia spune:
Wendy, pai al lui Benone = benonit, al lui Menone = menonit. 
Noi suntem la fel de nasol. La fiecare 3 ore ii urca febra la 40 si cade la pat, si-mi ia vreo ora dupa antitermic sa i-o scad. Dupa care 2 ore sare-ntr-un picior zici ca n-are nici pe naiba. Am bagat si antibiotic...nu ma joc. Nasoala zi azi.
Acu' 2 luni a fost episodul respectiv, tot cu febra mare (20 sept - am gasit reteta). Chiar o lauda educatoarea la gradi ca se imbolnaveste cel mai putin...ca mai toti sunt bolnavi. Iaca ca a rezolvat-o si ea.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Da,de Amish am auzit si-am mai cautat si eu pe net si nu numai.Si-n Bacau erau niste americani tineri care umblau pe la usile oamenilor ca sa mai faca prozeliti,erau Amish.
De Fanna ce mai stiti?
wonderful spune:
Adin,ii dai reteta de acum 2 luni?A vazut-o vreun medic?Taxu?Ca ziceai ca-i doftor de oameni.![]()
![]()
Mey,de Benone am auzit io cate ceva,da' de Menone,sa ma tai daca stiu pe unde sta...
Mey,astia au dat navala-n albumu' meu si l-au postat pe Cosmin.Imi anulez albumu' daca asa sta treaba.
Ma simtesc agresata si chiar violata,ca sa nu zic altceva,in 'intimitaturile' mieli.

maru spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Da,de Amish am auzit si-am mai cautat si eu pe net si nu numai.Si-n Bacau erau niste americani tineri care umblau pe la usile oamenilor ca sa mai faca prozeliti,erau Amish.
De Fanna ce mai stiti?
W
nu erau amish cu siguranta, erau ...mama ce imi scapa termenul, comunitate religioasa stabilita in Utah, unde sotul are mai multe sotii...ptiu
amishii sunt f retrasi, ca si menonitii, nu vorbesc decat cu cei din comunitatea lor, ii distingi rapid in oras: sareta, caciulita alba pe capul femeilor, barbatii sunt rasi in cap, au numai o creasta in varful capului lasata, imbracati in negru
Doamne'ajuta!
POZE
maru spune:
mormoni sau The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints
na ca mi-am amintit
nu ai nici o legatura cu menonitii lui Menno elvetianul
Doamne'ajuta!
POZE
wonderful spune:
Da,ai dreptate,erau mormoni.Ei au strambat din nas cand au auzit termenul asta,se pare ca-l considera descalificant pt. ei.Oricum si mormonii tot din Europa au plecat,din Olanda,daca nu ma-nsel, si traiesc din agr.,au ramas undeva in trecut.Poare asa e mai bine.Cine stie?!