Cafea cu aroma de femei - (54)
O noua cafenea... va astept cu bunatati... cafea, ciocolata, capucino, o gustarica...
Asta ca sa-mi mai rascumpar din pacate - ca am cam tras chiulul.
Cind am scris numarul - 54 nu mi-a venit a crede... cind scriam noi 1, 2 ... sau celelalte neinregimentate.
Va pup pe toate fara exceptie. O zi buna
eu - Ina
- puiutul meu
Raspunsuri
wonderful spune:
Heleu,fetili!
Sorry ca n-am mai dat pe aici dar am avut niste zile mai aiurea din cauza tiroidei,ieri le-am dat drumu' elevilor acasa ca sa plec repede la dr mea.Am citit din urma ca sa vad ce mai faceti si daca a nascut Stefi.
ina78 spune:
D-na W imi pare rau ca nu te-ai simtit bine. Ce ai la tiroida? boala sau o dereglare de moment?
Aida e suparata, Emma are ceva probleme cu un piciorus. Sa ne rugam ptr. ele sa vina cu vesti bune. Era speraiata.
Sint datoare la Principe cu un Pm. Vineeee
Maru voia sa-si schimbe job-ul... Asteptam vesti.
eu - Ina
- puiutul meu
slimatei spune:
ino abia acum am vazut subectul..deci aici va ascundeatio si eu va asteptam la a mea...ntz,ntz..ce ti-e si cu hormonii astia iti ascund vederea....
vazand ca nu a venit nimeni la cafeneaua mea..mai bine o sterg..se vede pe cine prefera..![]()
mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
A_Iulia spune:
Eu n-am dormit toata noaptea.
M-am dus sa ma culc pe la 2, iar la 2 jumate Vivi avea febra peste 40. Mi-a luat vreo 2 ore sa i-o scad la 38.5.
La 6 aceeasi poveste: peste 40. a durat pana la 8 sa scada ceva.
La 12 la pranz la fel.
Acum e binisor din nou, dar ma astept sa inceapa din nou.
Plus ca mai scrisesem asta la un subiect al lui Stefi, si cand sa dau trimitere mi-a zis ca "subiectul a fost sters din baza de date". Asa ca stefi, eu am vrut sa scriu la tine, da' n-am mai avut unde.
Bine ca l-am gasit pe asta al inutzei.
Adina + Olivia Q1.04
Maadi spune:
Buna fetele,
Mey, dar cu asemenea vesti va laudati voi.
Va doresc sa va aduca Mos Niculae in primul rand multa, multa sanatate si maine sa auzim numai vesti bune.
Pupici Emmei si lui Vivi. Si lui W.
Si la toate bineinteles.
slimatei spune:
adinasanatate multa....
mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
maru spune:
quote:
Originally posted by slimatei
ino abia acum am vazut subectul..deci aici va ascundeatio si eu va asteptam la a mea...ntz,ntz..ce ti-e si cu hormonii astia iti ascund vederea....vazand ca nu a venit nimeni la cafeneaua mea..mai bine o sterg..se vede pe cine prefera..
mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
sper ca ti-ai pregatit bagajelul de spital, maine nasti!
Doamne'ajuta!
POZE
maru spune:
sanatate multa lui Vivisor, sa ii scada repede temperatura, sa se faca bine cat de curand!
sanatate si pisicutei Emma, sa nu fie decat o sperietura!
s-a oprit ninsoarea, totul e alb, e ger, si astia ne-au anuntat ca ne dau 2 saptamani concediu in loc de una, ca fac renovari masive in office
yupiiiiiiii
sper sa nu-mi mai pese atunci, sa fiu deja cu jobul la colegiu
colegu a terminat primul curs la colegiu cu 88 %. Sunt tare mandra de el :)
Doamne'ajuta!
POZE
belutza spune:
hello// am citit tot din urma. am o perioada mai nasoala , probleme cacalau... am timp doar sa intru sa va salut , dar nu vreau sa aud de nimeni , de nimic , nu vreau sa vad pe nimeni.
va pup . sa fiti sanatoase.
belutza
http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html -- votati-l pe mitzu pagina 71