Clubul nurorilor (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! Va las o cafea?

30 cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza!
Eu iau un ceai, ca-s racita.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Aly tie iti dau un ceai cu miere si lamaie sa te faci bine!

30 cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!
o zi cat mai frumoasa de valentine's day (fie ca o sarbatoriti sau nu)!

Mergi la inceput

Neata si de la Cluj!

30+ cu Diana

Mergi la inceput

Neatza si de la mine.

Nico sa-ti traiasca tatal!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

salutare si de la mine. Eu mai rarut pe aici ca nu prea am timp. Sambata si duminica am 3 examene, inca mai am defacut 1 referat si sa nu mai spun ca deinvatat ... nu am chef. Nu se prinde nimic de mine. Asta e. Ma descurc eu cumva. Important e sa nu am restante, chiar dacanu dau licenta in vara ca in perioada respectiva eu nasc. Asa ca o las pt februarie.
Nico La Multi Ani tatalui tau.
Noi am reusit sa cumparam apartamentul cu 3 camere. Luni vine un nene sa ne puna deja termopanele si de marti incep mesterii cu gresie, faianta. Mobila e comandata. Mai trebuie sa ne hotaram cum o facem la camera copiilor. Inca nu am nici o idee. Poate saptamana viitoare, dupa ce ii va spune dr sexul lui bb o sa imi vina si idei. Sper sa fie tot fetita.
Apartamentul pe care il avem il vindem lui. Am depus actele la notar si luni primim banii si semnam contractul.
noricile

Andreea 19+ si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

fetelor va multumesc de urare1
si voi sa va bucurati de parintii vostri!
andreea-sper ca visele sa vi se implineasca toate, caci vad ca treptat, treptat ajungegi acolo unde doriti

Mergi la inceput

Andreea bafta la ultimele examene si felicitari pentru apartament. Sa-l stapaniti sanatosi! Sa ne spui si noua ce-ti spune medicul dupa control, sa vedem daca se ingroasa randul noricilor sau ne aduci un ginerel .

Fetelor, va poftesc la capitol nou.

Mergi la inceput