Clubul nurorilor (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Briza pai initial aveam 2 camere proiectate pentru bbei, cum ne-am hotarat doar la unul, a ramas o camera si-am hotarat sa facem birou acolo. Sper si eu sa arate bine combinatia.
Noi dormitorul il avem pe albastru si verde. Ii place sotzului albastrul, dar nu ala a fost criteriul, ci am citit eu undeva ca albastrul provoaca somnul si verdele relaxeaza si asa am decis ca-s cele mai bune culori pentru dormitor.

Kitzy sa-ti traiasca mamica! Sa fie sanatoasa si sa se bucure de nepotica!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Kitzy La multi ani pt mama ta. Sanatate si sa se bucure de nepotei.

Aly ce te invidiez ca ai asa multe camere...noi nu reusim deloc sa ne luam nici 2 camere amarate . De cand tot schimba BNR dobanziel, conditiile de creditare..nici banca nu ne mai da un raspuns ca si ei sunt ratutiti de atatea schimbari.... Te superi dc imi faci o poza unde se imbina peretele verde cu albastru? Sau e doar o culoare pe pereti iar cealata o ai pe decoratii? Te intreb pt ca si mie mi-ar place asa o combinatie dar al meu sot zicea ca el crede ca o sa iasa o aiureala cu pereti verzi si albastrii

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Neatza.

Briza eu am toti peretii albi in casa. Mobila e colorata. Acuma stiu ca-i la moda cu peretii colorati, dar mi s-a parut prea multa bataie de cap. In plus, cum noi in primul rand am avut toate camerele zugravite si apoi ne-am gandit la mobila, a fost o solutie mai buna.
Noi suntem intr-adevar norocosi ca s-au gandit ai mei sa incepem viata cu dreptul. O sa vedem si noi cu creditele mai incolo, ca vrem si noi sa luam pentru copilul nostru.
Tin pumnii sa puteti lua si voi creditul si casutza.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Aly, Briza multumesc mult de urari!!!!!
De azi sunt in concediu asa ca dau

29+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!
kitzy-felicitari

Mergi la inceput

Nico merci!

29+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!
pe unde umblati?

Mergi la inceput

Eu sunt prin zona.

Mergi la inceput

Si eu tot pe aici sunt....

29+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Noricile,sunt si eu pe aci,va pe toate si urez celor care-si serbeaza sau si-au serbat ziua de nastere zilele astea,sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput