Cand unul inseala, celalat poate ierta?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madachan

[quote]Initial creeata de Moira

Cred ca sunt a nu stiu cata persoana care trece printr-o astfel de experienta. E dureros pentru ca sufletul doare mai tare decat daca ai simti o suferinta fizica. Indoielile si lipsa de incredere iti fac viata de nesuportat, o constanta necunoscuta in care mergi pe bajbaite, fara a putea fi ghidat nici macar de cea mai mica speranta.

Eu abia am aflat de 48 de ore si nu mai sunt om. Niciodata nu am verificat posta electronica sau mesageria telefonului sotului, insa, avand telefoane identice, am deschis un mesaj care nu imi era destinat (evident). Era de la ea. Banuiam eu ceva, insa contactul cu realitatea a fost devastator. L-am confruntat in miezul noptii si a recunoscut. Insa minciunile au continuat si o data cu ele, s-au tot strans alte probe ale infidelitatii.

Acum el zice ca vrea sa ramana cu mine, ca a rupt-o cu ea, insa este cu ea toata ziua la servici iar lucrul asta este si mai greu pentru ca se vad zilnic. Ea nu vrea sa renunte la el, mi-a spus-o telefonic, plus alte rautati pe care nu are rost sa le evoc.

De atunci, traiesc parca inafara trupului meu. Parca ma uit la un film insa, din pacate, eu sunt protagonista. Il iubesc enorm si nu vreau sa ne despartim. In acelasi timp, durerea pe care mi-a provocat-o ma face reticenta. Minciunile pe care mi le-a indrugat timp de un an, ma fac neincrezatoare si tematoare. Si totusi il iubesc iar el zice ca ma iubeste. Pot sa il mai cred?

Ne-am casatorit din dragoste, doi tineri fara mare experienta in d-ale vietii si ale iubirii. Sentimentele au fost cele care ne-au

Madachan, ce ai editat dupa 3 ani?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes
]
Madachan, ce ai editat dupa 3 ani?!?

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Ei,a descoperit ca a facut o greseala de ortografie!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Nu l-as ierta, e o tradare si infidelitatea nu are nicio scuza. Inselatorii nu se opresc dupa prima infidelitate.

Mergi la inceput