Cand unul inseala, celalat poate ierta?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Eu nu mai suport situatia asta. Pur si simplu nu mai am putere. Nu mai am resurse. Am crezut ca voi trece peste asta, dar nu pot. Nu mai suport sa vad cum isi bate joc de sufletul meu si de sentimentele mele. Azi am constientizat cuvantul divort si mi-a strafulgerat sufletul, am vrut sa mor, sa nu mai simt nimic...Sper ca Dumnezeu sa imi dea putere sa merg mai departe, sa ma ridic.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

O sa dureze putin pana te vei obisnui cu situatia, cu gandul divortului...vei mai pendula o perioada intre variante si alternative.
Orice varianta ai sa alegi, vei supravietui cu brio.
Incearca sa nu te gandesti foarte tare la ce-a fost, ci la ce va fi de acum incolo: daca iti doresti sau nu alaturi o persoana ca el, pentru restul vietii. Si in functie de raspunsul la aceasta intrebare, vei sti ce ai de facut.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Moira, suntem alaturi de tine cu gandul si cu convingerea ca in curand va fi mai bine. Pare un cliseu, dar nu se moare din asa ceva. Ramai focusata pe ce simti, da-i voie durerii sa te patrunda pana in ultimul ungher al sufletului tau, numai asta te va ajuta sa treci cu bine prin aceasta criza. Plangi pana simti ca nu mai lacrimi. Constientizeaza ce simti si nu-ti dori sa cazi in apatie si sa nu mai simti nimic, altfel nu vei mai avea puterea sa actionezi, iar scenariul asta urat risca sa se repete mai tarziu. Si atunci vei fi pierdut si mai mult timp, pe care nu ti-l mai da nimeni inapoi.

Imi pare rau sa constat ca am avut dreptate, sotul tau intr-adevar pare genul clasic de mascul cu un ego imens, genul pentru care probabil gestul tau de a dori sa ierti si sa uiti a reprezentat doar un semn de slabiciune... Intr-adevar, pentru multi barbati femeia care le iarta escapadele devine o carpa de sters pe jos. Nu-ti doresc asa ceva.

Majoritatea celor care suntem pe aici am trecut prin asa ceva, prin stari in care credeam ca nu mai putem suporta atata durere, atata umilinta, atata deznadejde.

Aceste stari trec, Moira, iar in final ramane sufletul limpezit, ramane senzatia ca ti s-a luat o greutate de pe inima si de pe creier, ai sa vezi.

Eu iti doresc clarviziune si speranta! Va fi mai bine. Nu-ti pierde increderea in tine si mai ales respectul fata de propria persoana. Meriti ceva mai bun.

Felicia 11+

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Nu am stat sa citesc raspunsurile primite....mi-a atras atentia mesaul tau, pentru ca oricare dintre noi poate trece printr-o asemenea experienta dureroasa...raman la parerea mea ca nu exista barbat care sa nu insele cand i se ofera ocazia...asta e parerea mea.
Eu, daca as fi in cazul tau, l-as ierta cu o singura conditie: sa isi doreasca si el sa fie iertat si sa incepeti o viata noua , departe de ea, renuntand la jobul respectiv, unde se vede zilnic cu ea. Mai ales ca tu ai facut acest sacrificiu, inainte, renuntand la acel job imp in favoarea lui...iti doresc tot binele din lume!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Poate sunt eu mai naiva, dar refuz sa cred ca orice barbat inseala daca apare ocazia (si am multe exemple care sa-mi sustina afirmatia). Nu pot sa cred ca iubesti pe cineva si, totusi, inseli!
Moira de iertat, l-as ierta, dar numai pentru linistea mea sufleteasca. Nu as mai continua sa traiesc alaturi de el sub nici o forma, oricat de mare ar fi iubirea care ne-a unit candva si oricati copii am avea. Sunt convinsa ca toata viata viata ai sta si te-ai gandi daca te inseala, cand nu ar raspunde la telefon ai fi sigura ca e cu alta, chiar daca el ar fi fidel. Viata e prea scurta sa te torturezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Si daca il ierti nu poti sa-l uiti,si din cauza asta relatia este periclitata!Nimeni nu trebuie sa se lase umilit, de nici un barbat sau femeie care inseala.Daca cu adevarat ar stii sa iubeasca, nu te-ar insela!Pt ca in felul asta nu te respecta,si fara respect nu e iubire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Moira, cum mai esti ?? Sper din suflet ca bine !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Moira, daca ai hotarat sa ii mai acorzi o sansa - asta nu inseamna ca tb sa te porti ca si cum nimic nu s-a fi intamplat, ba mai mult sa fii "doamna", calda si iubitoare.
Asta este o aberatie si un razboi impotriva ta. Un act prin care iti calci in picioare sentimentele si sufletul ranit.

A-i da o sansa tb sa ii fie explicat domnului ca inseamna ca il lasi sa isi castige sansa!!! Ai dreptul sa fi rece si neincrezatoare. Are la dispozitie o perioada in care tb sa te convinga ca merita sa ramaneti impreuna.

Nu-i scoate ochii zilnic dar nici nu-i da impresia ca are un camin idilic acasa. Lasa-l sa lupte pentru tine. Daca vrea ...

In fine ... e usor de vorbit.
Sentimentele sunt absolut horror ... I know.

9+

Never say NEVER.
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Moira, cum mai esti? Da-ne un semn.

off-topic: ileanna, draga mea, ce-mi vazura ochii?????? Hey, FELICITARI din tot sufletul pentru samburel si toate cele bune, sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel!!!! Keep in touch, ok?

Felicia 12+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Alice2004, Miss Parker, ma lupt in continuare si este o lupta foarte grea si foarte obositoare. Uneori am senzatia ca voi reusi, alteori imi vine sa fug cat mai departe posibil. Lupta asta m-a costat si sanatatea iar acum incerc sa ma recuperez si fizic.

Ileana, incerc sa nu il bat la cap zilnic insa nici nu pot sa ma port, ai dreptate, de parca nu s-a intamplat nimic. Sufar in continuare ca un caine iar el nu intelege de ce, ca doar suntem impreuna...El zice ca nu ne vom desparti vreodata, insa faptele, uneori, ma fac sa cred contrariul...

Va multumesc si va urez la toate, Sarbatori fericite!

Moira

Mergi la inceput