Aspirante optimiste >20 (227)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

quote:
Originally posted by anaxena

buna dimineata fetelor ,la mine la ora 12 e mereu dimineata si ma oftic tare ca voi scrieti deja 10pag pana ma trezesc eu
Marynik la multi ani si tot ce-ti doresti!!!
eu am ramas dupa AC la exact 2 luni de pauza...puteam ramane si imediat dar nu ne-am apucat de bb...acum depinde de la femeie la femeie

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
11+ sper la o!!!AMR 29sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Anaxena, dar tu nu ai avut dereglari....nu-i asa?
Si cati ani ai luat AC?

Oana
te asteptam

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

in prima luna mi-a venit cm-ul cu o intarziere de 15zile apoi normal la 28zile si apoi deloc ca am ramas...

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Eu fac ture ture la baie sa vad daca mi-a venit sau nu!!Pana acum nu a venit!Inca ma doare burtica...dar nu chiar asa tare ca azi dimineata! Oricum..diseara se elucideaza misterul.,imi spune ea, doamna doctor ce si cum ...si poate imi explica si mie de ce ma doare burta ca la ciclu timp de o saptamana si de ce am porcariile alea de secretii albicioase!

http://tt.lilypie.com/mXP6p2.png

Mergi la inceput

quote:

in prima luna mi-a venit cm-ul cu o intarziere de 15zile apoi normal la 28zile si apoi deloc ca am ramas...

proiectul bebe pink

Anaxena, ce m-as bucura sa fie asa si la mine...14 zile mi-a intarziat si mie...si mi-a venit o chestie care cica ar fi fost CM,...dar a curs putin de tot si azi s-a oprit (a venit sambata)...

Oana
te asteptam

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by oanaiacovita

quote:

proiectul bebe pink

Anaxena, ce m-as bucura sa fie asa si la mine...14 zile mi-a intarziat si mie...si mi-a venit o chestie care cica ar fi fost CM,...dar a curs putin de tot si azi s-a oprit (a venit sambata)...

Oana
te asteptam

noi2

ca sa poata fi sustinuta sarcina trebuie sa se refaca mucoasa uterului,endometrul...dc nu e suficient de gros nu poate sustine o sarcina...ovarele ovuleaza,totul tine acum de endometru

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

...OLAAAAA!
NU mi-a venit CM-ul...desi in mod normal trebuia sa apara aseara
sau de dim la prima ora.....pfiuuu...sunt maxim stres...

JUSTME...sunt alaturi de tine...la propriu...

Anaxenaaaaaaa

fetitzele

Cu sufletul mereu
http://t2.lilypie.com/xmFop2.png

LAURA

Mergi la inceput

Anaxena, tu ai luat vreun tratament..sau Mama Natura si-a facut de cap...

Oana
te asteptam

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Alexa..parca si pe tine te durea burtica ca la CM nu? Ca sa stiu si eu daca sunt singura dereglata sau nu de pe forumSi eu sunt alaturi de tine..sa dea domnul sa fie BB la amandoua!!!Si mie trebuia sa imi vine duminica sau luni....dar nu se stie niciodata..inca nu ma pot bucura!

http://tt.lilypie.com/mXP6p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

MARINIKKKK

Sanatate exagerata, fertilitate crescuta si tot ce-ti doresti
Sa ai parte de tot ce este mai bun pe lume iubita mea

Cu sufletul mereu

LAURA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alexa.1983

...OLAAAAA!
NU mi-a venit CM-ul...desi in mod normal trebuia sa apara aseara
sau de dim la prima ora.....pfiuuu...sunt maxim stres...

JUSTME...sunt alaturi de tine...la propriu...

Anaxenaaaaaaa

fetitzele

Cu sufletul mereu

LAURA

Alexa, bravo...va tinem pumnii tie si lui Just...

Oana
te asteptam

noi2

Mergi la inceput