Aspirante optimiste >20 (227)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

quote:
Originally posted by medeea_vs

Eu nu am facut Oana aceste analize....nu stiu ce sa-ti spun. Dar cum sa nu ovulezi? E posibil si asta? Dar la momentul respectiv ti-ai dat seama singura daca ai ovulat sau nu? Ai avut albus...dureri de ovare...de sani...?Sunt in ceata rau.

1+ (DPN = 27.08.2008 - de ziua mea)

http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png

Medeea, eu dureri mai ciudate si albus am avut in prima saptamana de intarziere...va ziceam eu atunci ca ma dureau sanii ingrozitor...nici apa de la dus nu o suportam...
In timpul lunii, ma dureau ovarele, tare, dar de albus nu stiu...nici nu am urmarit foarte atent...
O sa incep sa imi iau si eu TB-ul...ca sa vad...luna asta sunt dispusa sa incerc de toate...:)

Oana
te asteptam

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Maryb , oana , multumesc si voua

Maryb , nu ti mai face atatea griji cu testul ala , totul e ok
Atata timp cat nu ai dureri si nici scurgeri colorate , nici prin minte sa nu ti treaca ca bb are ceva , ce bataie meriti tu , ce ti a mai trebuit sa faci un test nu stiu , asa ca sa ti faci singura probleme
Hai ca maine te duci la dr si o sa fie bine , iti promit eu

Oana , pai du te si fa analizele alea si apoi de duci la ea sa ti le citeasca , prob vrea sa vada daca ai lipsa de progesteron , daca ai o sa ti dea duphaston sau utrogestan , se rezolva stai linistita
Dupa AC este normal sa ai dereglari din astea si se spune ca primele luni nici nu ai ovulatie , pana isi revin ovarele
Tu cat timp ai luat AC ?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Marynik, 5 ani am luat AC, dar am mai facut si pauze...si dereglari asa mari nu am mai avut din adolescenta...Atunci intr-adevar aveam mari probleme...imi venea la 2 luni si ma tine vreo 10 zile...dar atunci nu aveam nici viata sexuala, nimic...

Oana
te asteptam

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

de vrmoana mai stie cineva ceva?

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanaiacovita

Marynik, 5 ani am luat AC, dar am mai facut si pauze...si dereglari asa mari nu am mai avut din adolescenta...Atunci intr-adevar aveam mari probleme...imi venea la 2 luni si ma tine vreo 10 zile...dar atunci nu aveam nici viata sexuala, nimic...

Oana
te asteptam

noi2

Nu ti mai face griji , nu e nimik grav , se rezolva

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

asa e marynik, m-a mancat undeva si acum imi vine sa-mi dau palme.......dar vad ca mi-au revenit micile intepaturi in burtica, sanii din nou sunt mai sensibili azi....asa ca totul decurge bine....maine sper sa ma linistesc in urma discutiei pe care o voi avea cu dr.

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Marynik ..esti o dulce...mersi...

Oana
te asteptam

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineata fetelor ,la mine la ora 12 e mereu dimineata si ma oftic tare ca voi scrieti deja 10pag pana ma trezesc eu
Marynik la multi ani si tot ce-ti doresti!!!
eu am ramas dupa AC la exact 2 luni de pauza...puteam ramane si imediat dar nu ne-am apucat de bb...acum depinde de la femeie la femeie

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
11+ sper la o!!!AMR 29sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Anaxena , multumesc frumos

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu le-am lasat de un an si nu am ramas

http://monicabombonica.hi5.com
http://tt.lilypie.com/5Z8Wp2.png
Bebe la anu si la multi ani asa optimista sunt.

Mergi la inceput