Voi plangeti?
Raspunsuri - Pagina 3
anya spune:
Si bunicul meu a fost vanator si am crescut intr-o casa plina cu trofee (animale moarte pe pereti). Noroc ca nici tatal meu, nici sotul nu au pasiuni de genul asta.
Cred ca problema principala nu e vanatoarea in sine, ci faptul ca nu sunteti impreuna in weekend. Incearca si varianta inversa. Daca el pleaca duminica, aranjeaza-ti si tu o plecare sambata (la coafor, piscina, magazine, cafea cu vre-o prietena...ce vrei tu) si l-asa-l pe el cu copilul. Sa fie weekend pt amandoi. Si nu-i raspunde la telefon cand te suna...s-a descarcat, ce sa-i faci. Poate asa te va intelege si o va mai rari cu plecatul, poate va veni el cu ideea de a gasi pasiuni comune. Iar la vara, mergeti si voi cu el la vanatoare/pescuit. Stati la soare, luati ceva de mancare... iarba verde, pasarele...ce conteaza daca el merge 2 ore in tufisuri la vanat.
Plansul te linisteste pe tine, dar nu rezolva problema de fond.
angelinajoli spune:
Eu sunt o sensibila,asa ca plang destul de des....si cand incep abia ma pot opri.
Ancuta-Maria spune:
dar ce e asa important cum considera altii plansul??
Mie mi se pare sanatos sa plangi decat sa te imbolnavesti apoi de nervi.. vorbesc din experienta
lilina spune:
si eu am avut perioade cand plangeam foarte des si foarte mult
acum m-am mai calit, dar si eu sunt frustrata ca sta sotzul prea mult pe la serviciu (are firma lui si noi suntem dezavantajati din acest punct de vedere)
e normal sa te sperii cand nu stii o zi intreaga de sotul tau, mai ales ca stii ca a fost la vanatoare....e firesc sa te preocupe si sa-ti faci griji
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
sanduta spune:
Si eu plang mult. Dar in acelasi timp cred ca plansul vine din suflet adica e o reactie la ceea ce se intampla in jurul tau si tie chiar iti pasa.
Eu in ultimul timp sunt foarte trista si nu inteleg de ce. Eram atat de optimista si gaseam intodeauana solutii, dar de un timp ma simpt ca intr-un corset.:(
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares