IMPARTASANIA
Raspunsuri - Pagina 4
b.nica spune:
Sunt tare trista,aveti credinta dar este clar ca nu destula!Daca va impartasiti copiii inseamna ca dati Domnului in grija viata lor!Daca va indoiti, Domnul va arata prin semnele lui!
Trebuie sa intelegem mai bine ceeace ni se intampla pt. ca poate Domnul ne incearca credinta.
acsintetina spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Sunt tare trista,aveti credinta dar este clar ca nu destula!Daca va impartasiti copiii inseamna ca dati Domnului in grija viata lor!Daca va indoiti, Domnul va arata prin semnele lui!
Trebuie sa intelegem mai bine ceeace ni se intampla pt. ca poate Domnul ne incearca credinta.
Eu cred ca dam Domnului in grija viata copiilor nostrii prin rugaciune!
Cina Domnului este o pomenire a ceea ce a facut Domnul la Golgota, o pomenire a Jerfei Lui!
Biblia nu precizeaza niciunde ca sa ne dam copiii nostri in Mana Domnului dandu-le Cina (Impartasania)!
Daca copilul este bolnav sa ne rugam cu totii pentru el, in acelasi timp medicamentele vor lucra si ele si Cosmin se va face sanatos!
Dumnezeu sa se atinga de Cosmin si sa-L faca sanatos!
piticasigogosica spune:
Irina.c.uite ce am gasit eu pe net despre herpangina:
Incuba#355;ia este īn general de 3-5 zile.
- Herpangina determinat#259; de serotipurile A2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 are un debut brusc cu febr#259;, dureri la degluti#355;ie, v#259;rs#259;turi, dureri abdominale, cefalee, mialgii. Apar 10-20 de vezicule mici care ulcereaz#259; rapid dānd na#351;tere unor ulcera#355;ii superficiale, cenu#351;ii #351;i cu halou ro#351;u. Poate fi prezent#259; adenopatia. Evolu#355;ia se face spre vindecare īn 2-5 zile.
As vrea sa cred ca nu este totusi luata pe 6 dec cu ocazia impartasaniei,desi doctorita mi-a zis ca se manifesta imediat dupa contactare cu febra,asa cum scrie si mai sus.
B.nica Daca va indoiti, Domnul va arata prin semnele lui!Sunt de acord cu tine.Si eu acum ma indoiesc dar nu ca exista Dumnezeu sau ca nu mai cred in El ci daca EL vorbeste prin preoti cu noi,daca ceea ce spun unii preoti e voia si cuvantul lui Duumnezeu.In plus asa cum am mai spus:DE CE SA NU SE SCHIMBE OBICEIUL IMPARTASITULUI cu paharele individuale,ar insemna ca nu ne mai impartasim "corect" ca nu mai primim trupul Domnului?????
Sau trebuie sa urmam dictonul CREDE SI NU CERCETA!
piticasigogosica spune:
Am mai sunt o doctorita si ea spune ca nu e regula cu incubatia 3-5,pot fi si 2 si 4 zile...Ea spune ca probabil nu a luat-o atunci,inca imi spune ca nu e exclus ca se pot transmite boli prin lingurita...si mai bine il impartasesc cu lingurita mea.
acsintetina spune:
quote:
Originally posted by piticasigogosica
Sunt de acord cu tine.Si eu acum ma indoiesc dar nu ca exista Dumnezeu sau ca nu mai cred in El ci daca EL vorbeste prin preoti cu noi,daca ceea ce spun unii preoti e voia si cuvantul lui Duumnezeu.In plus asa cum am mai spus:DE CE SA NU SE SCHIMBE OBICEIUL IMPARTASITULUI cu paharele individuale,ar insemna ca nu ne mai impartasim "corect" ca nu mai primim trupul Domnului?????
Sau trebuie sa urmam dictonul CREDE SI NU CERCETA!
poze
Iri cu doi Ingerasi Iris si Cosmin
Este tare greu sa mergi la cineva si sa-i spui ca nu-i biblic ceea ce face. Mergand risti sa fii categorisita drept mandra si razvratita.
Pe de alta parte impartasitul cu painea si dupa cu paharul, este biblica. Niciunde nu apare amestecata painea cu vinul si sa fie luata cu lingurita. Ca sa schimbi amestecatul vinului cu painea si luatul cinei cu lingurita, trebuie sa schimbi un intreg sistem religios si nu doar o biserica locala. Aici este problema mare!
Daca acel preot ar accepta in biserica dummneatale, ar risca sa fie excomunicat si sa-si piarda slujba.