Cafea cu aroma de femei - (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Bravo Inutza

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Lasa stefico ca maine-poimaine se face data de 13 si nasti! Te mai vad eu atunci cum ai sa te mai maimutaresti, ai sa fii zombi vreo 2 luni! Pune mana si dormi acum cat poti, umble bateriile la maxim, ca nici ca mai pupi tu noapte de somn dup'aia!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu vad ca pierd pariul cu 5 decembrie..., dar nu ma supar daca asa vrea mamica.
Stefania sa povestesti tot aici... sa vad ce urmeaza.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ai dreptate adina...pai abia ma trezisem si era modul meu de a face apelul...

ina stai linistita ca daca e de rau oricum nu vin sa-ti spun...eu n-am vrut sa ascul de nimeni ca sa nu-mi iau toata gradina cu mine... si am zis daca imi ziceti lucruri frumoase si incurajatoare va ascult..altfel..imi pun dopuri....
pt. mine o sa fie o joaca de copil...da' nu pot spune ca nu am si emotiisi de unele si de altele..mai ales ca se apropie...din ce in ce mai mult...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Cind o sa stii ca urmeaza sa o tii in brate pe Stefania cred ca n-o sa-ti mai arda sau n-o sa-ti mai pese de nici o durere.

Cred ca e ... superba aceasta perioada. Pe de-o parte cred, abia astepti si pe de alta cred ca ai vrea sa mai amini putin, nu?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

buna dimineata!

multumesc ptru urari si ptru ca v-ati gandit la noi.
acum suntem super linistiti,putem impodobi bradul fericiti,astepta pe mos niculaies,putem merge sa cautam darurile de craciun ,cu toata tragerea de inima.

vad ca stefanuta nu a nascut inca....nebunico sa nu stai pana iese bb..dute la spital cand incepi sa dilati,sau cand incepi sa elimini lichidul.

inuto,vreau si eu sa te vad...nu fi naspa ca adina,care se lasa vazuta doar de favoritele ei.aaaa si nu te sfatuiesc sa sa-ti pui shampon colorant in par,pigmentii din shampon sunt mai toxici decat cei din vopsea.cel mai putin toxic ptru gravidute sunt suvitele...daca nu sunt facute chiar de la radacina ..adica h2o2 sa nu atinga pilea capului,ba ciar le poti face cu vopsea de par.insa cel mai bine este sa astepti si sa -ti faci dupa ce treci de al doilea trimestru.

aido,ai zis ca pui foto cu mata emma la carnaval.

marule...2 ore sa dea zapada???si apoi merge la servici??eu cred ca m-as duce la culcare...dupa atata efort.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Principe, voi faceti bradul de pe-acuma?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

La principe se impodobeste bananierul ... sau mai bine bananul babanul

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

adina,

aici toata luna lui decembrie este o luna de sarbtoare,pe intai dec s-a declarat inceperea sarbatorilor.brazii de craciun se pun incepand cu aceasta data...eu il pun dupa 6 dec,impodobim si casa.numai stiu pe ce data se sarbatoreste primirea spiritului de carciun...se aprind lumanari cu arome de portocale ,vanilie si scortisoara,se bea ciocolata calda,se pun dulciuri si fructe pe masa,tort de fructe uscate...se face scrisoarea ptru mos cracuin ,se prinde in brad.se deschid portile usile si geamurile,ca sa intre spiritul craciunului.
apoi mergem la culcare si lasam sa vina spiritul...sa culeaga scrisorile ,sa bea ciocolata calda si sa manance dulciuri.

este un moment tare placut atat ptru copii cat si ptru adulti.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput