Cafea cu aroma de femei - (53)
Raspunsuri - Pagina 12
ramyteo spune:
pAI NE SCRI SI TU LA PRIMELE SEMNE CA DOAR NU NASTI CAT AI ZICE PESTE DA TU PREGATESTETE DIN TIMP CA MAI STI?
slimatei spune:
no..io stau acasa sa ma dilat aproape complet si dupa fug...la spital..
caci cum le iubesc..mai ales duoamnele de spital(cucoanele) urasc spitalele doctorii si tot ceea ce le apartine dar n-am incotro... eu as vrea sa raman acasa ..ca doar nu-s bolnava tb doar sa nasc..parca cat e..?
..dar am morcovi pt. complicatii..asa daca sunt acolo....
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
ramyteo spune:
Si eu am fugit la spital ca mi s-a rupt apa si credeam ca nasc deja ca aveam dureri de la 5 dimineata si apa mi s-a rupt la 9 dimineata si la 10 am fugit la spital dar oricum nu toate sunt la fel si mai departe nu-ti mai zic ca na nu-i asa de greu nu-ti fie frica lasa morcovii de-o parte ca-ti faci rau
ina78 spune:
Lasa morcovii de-o parte. Ce vrei sa ma sperii?
O sa vezi ca vei naste usor. Ca n u va fii asa rau.
In putin timp nici n-o sa-ti mai amintesti, de ce a fot dureros.
Hai zimbareatzo... tu nu erai fricoasa. Era specialitatea mea.
eu - Ina
- puiutul meu
A_Iulia spune:
Mai ina, ai pus niste puchi de poze acolo la tine in album, nika nu se vede. Special ai facut, nu?
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Mai ina, ai pus niste puchi de poze acolo la tine in album, nika nu se vede. Special ai facut, nu?
Adina + Olivia Q1.04
Intentionat ca sa imi mai pun eu inca un rand de ochelari.
Dar tot degeaba ca tot nu se vede
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
ina78 spune:
Ca sa vezi poze... trebuie parola... si user-ul. Asa ca ti le-am dat pe PM.
Cui a cerut le-am dat...pentru voi, cafengioaice intotdeauna... Doar ca n-am mai pus poze noi cu burtica. O sa mai punem.
eu - Ina
- puiutul meu
aidaciolac spune:
Da stiu , dar pune acum poze cu burtica si fa public albumul asta care il pui sa putem si noi sa te vedem 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Ina, am cateva comentarii la pozele tale: ![]()
1. Vorbesti cam mult la telefon
2. Sunteti un cuplu foarte potrivit
3. Nu inteleg daca esti blonda sau bruneta
cum esti acum, ca asta-vara sau ca la Iasi?
4. Faceti cam multe poze fara oameni (doar cu obiective).
In rest, sa fiti sanatosi, sa nasti usor si sa ai un bebelus sanatos si mancacios!
PS: Propo, vaca aia din poze e a voastra? ![]()
Adina + Olivia Q1.04
ina78 spune:
Adina ... sa raspund la comentarii.
1. Vorbesc chiar mai mult... incerc sa nu fac poze exact cind vorbesc la tel. Sint scapate... 1-2... Job-ul, mincala-ar ... Scap acum de el.., putin si poate de tot, poate il schimb dupa bebe.
2. Multumim... Din pacatre nu pot spune asemenea, ca tu nu vrei sa ne pui pozzzzzzeeee.
3. Sint bruneta - acela e parul meu natural. Am fost suvitze mult timp. Acum s-a decolorat iar al virfuri si se vad suvitele. O sa trebuiasca sa dau cu ceva... sampon colorant, cred.
4. astea am apucat sa le pun in album.O sa-mi fac timp sa mai pun.
Multumim pentru urari.
Vaca nu era a noastra. Masina de linga ... da. 
eu - Ina
- puiutul meu