Azoospermie - cap 11 -
Raspunsuri - Pagina 16
miki-miki spune:
Avalon

Sincere felicitari! Sa intri sa ne spui si noua val BHCG. E mare valoarea?
Pisoc
vitamina C care am rec eu lui Danialo de la Calivita sa-i mai iei. Parerea mea e ca nu e bine sa faci in mart FIV, sa te stimulezi doar sa fol gigeii congelati, dc nu se trezeste nici unul? Ori faci pe CM natural ori faci in iun cu o noua biopsie. Si nu vad de ce zice Dracea ca sa nu strici gigeii pe FIV cu CM natural. Dc ai ovocite ii decongeleaza dc nu ai nu decongeleaza.
Amzulica
quote:
Mikilina - iarta-ma sunt mai grea de cap cred, am intrat in priza ca mai am vreo 2 luni pana la biopsie+FIV si m-am gandit asa sa-i dau sotului: 1. Maca - asta a mai luat mai bine de un flacon cu vreo 2 - 3 luni inainte de biopsie, acum zic sa-i bag 3 pe zi sub nas zilnic pana la FIV;
2. Vitamina C - ca fumeaza - aici cate pastile sa-i dau?
3. Acid folic - 1 pe zi;
4. Napraznic pastile - 3 pe zi;
5. Carnil - aici intrebare: am citit in prospect si nu zice nimic de problemele noastre - ce sa fac sa-i dau cate o fiola pe zi?
Merci mult.
Multi Maca se dau numai 2/zi
Vitamina C e obligatorie dc fumeaza dar e f recomanda si celor care nu fumeaza. O iei pe cea de la Calivita de 1000 mg si ia primele 10 zile 2/zi dar nu mai tarziu de ora 18 (da insomnie) iar apoi continua cu 1/zi
Napraznic 6/zi nu 3/zi
Carnil e f bun, stiu ca nu scrie in prospect nimic de gica dar asta rec si dr Damian, contine L-carnitina care ii face pe gigei mai vitezomani
Nusy
ma facusi curioasa , ma duc sa vad ce vb fetele de Giuly.Miki
La anul pui de-un pui
andrutzza spune:
buna fetelor
pisix, esti minunata. cu adevarat o luptatoare. ai o putere si voina rar intalnite. pentru toate aceste lucruri si nu numai in mod cert vei reusi. ma bucur din tot sufletul pentru avalon. deci se poate.eu nu sunt chiar noua pe acest forum, am mai scris prin iunie, dupa aflarea vestii soc legata de infertilitatea sotului. atunci nusy m-a incurajat fapt pentru care ii multumesc si acum. toate sunteti minunate pe acest forum, fapt pentru care nu pot sa stau departe de voi.oricum, am citit in fiecare zi tot ce ati scris fiecare din voi. noi ne-am casatorit in 2001 dar pana in 2007 nu ne-am dorit copil din cauza faptului ca nu aveam casa noastra, am zis sa ne facem carierele mai intai si apoi bebe. dar se pare ca nu a fost prea intelept planul nostru.am considerat ca inainte de a face copilas sa mergem sa ne facem niste analize de rutina. asa am aflat in urma spermogramei de infertilitatea sotului. nici prin gand nu ne trecea asa ceva. sincer, nu ne-a venit sa credem efectiv si culmea parca nici acum nu-mi vine.a facut spermograma in iunie: numar: sub 1 mil; mobilitate; a+b+c-40%; imobili 60%.am fost la damian in septembrie. l-a consultat si a zis ca nu sunt probleme la un prim consult. i-a dat sa repete spermograma si sa faca analizele hormonale. iar eu sa fac testele de candida si restul care se mai fac pt infectii vaginale. intre timp sotul a racit f tare si i-a spus de la labortor sa se faca bine si apoi sa refaca analizele. il simt pe sot cat de teama ii este de aceste analize. dar ne incurajam si ne susutinem unul pe altul si vom face totul pentru a reusi.nu stiu cum este cu varicocelul asta totusi ca am vazut ca multe fete au scris despre asta. ma gandesc ca poate ne spunea damian daca era cazul de varicocel.sotul nu ia deocamdata niciun tratament. am zis ca repete analizele si in functie de asta vedem pe ce cale apucam. oriucm, suntem hotarati sa nu pierdem mult timp cu tratamente si sa trecem, la fiv+icsi direct.eu am 29 ani, sotul 33.cam asta pe scurt despre mine.
Avalon spune:
Fetelor, am reusit! Dupa 5 ani de incercari pot sa zic acum, desi nu-mi vine a crede ca despre mine e vorba: sunt gravida!
Beta HCG este 117,5 in ziua 11 de la ET, am vorbit la clinica si mi s-au transmis felicitari, deci cred ca valoarea e buna. Oricum voi repeta la 2 zile ca sa vad ca se dubleaza si oricum stau cu inima cat un purice ca am pierdut o sarcina acum 3 ani... deci pana cand nu-l voi vedea la ecograf inca nu ma pot bucura din tot sufletul... Dar cu toate astea sunt optimista, sper sa fie un luptator, doar se va naste in zodia leului!
Am avut marea sansa sa se ocupe de noi niste medici adevarati, dr. Dracea in care am avut incredere 100% ca va face tot ce este posibil pentru noi si a facut, si dr.Soare care a contribuit enorm, sunt convinsa ca va fi bucuros sa afle rezultatul, amandoi ne-au incurajat cum nu va puteti inchipui...
Fetelor, ma consider o norocoasa, si sa va spun de ce... dupa ani de lacrimi si frustrare, anul acesta mi-a adus cateva lucruri pe care nici nu le visam, chiar si acum cand scriu mi se pare ca nu e adevarat...
Miki
, Copilutzu
, Pisix
, Nusy
, Andrabirni
, Amzulica
, Bubulina
, Liana
,Iuca
, Vrembebe
, Moniland
, Iyoana
, sunteti niste prietene adevarate, va doresc tuturor sa vi se implineasca visul!
Iyoana spune:
Avalon 

ce bucurie!!!! Bravo, FELICITARI!!!!!!!
ne bucuram mult pentur tine si iti doresc ca intalnirea cu samburelul sa fie pe masura asteptarii!
eu una nu mai reusesc sa va urmaresc, am pierdut sirul, v-am spus ca zilele astea sunt defazata....mai intru un pic seara, ca sa nu uitati de mine ![]()
Pisule eu nu am inteles ce vrei sa vorbesti tu cu medicii aceia straini, de la Viena. poate imi explici, te rog? 
Miki
, Avalon
, Pisix
, Andrabirni
, Anes
, Iuca
, Ioana_p76
, Simo
, Vrembebe
, Copilutuzu
, va pup si o seara placuta si linistita!
PS: Copilutzule
tu chiar crezi ca merita sa te pui la mintea unui.....
, adica batut in cap si om fara minte si fara suflet si gura mare si creier putin si.......offfff, cate imi mai vin acu' la gura...Asemenea oameni ar trebui sa stie ca a fi parinti nu inseamna neaparat sa pui spermatozoizi si ovule la "formarea" copiilor, ci si muuuuuult suflet si dragoste. Si ca daca ei pot face copii pe banda rulanta, nu inseamna ca pentru toata lumea este la fel de simplu...hai ca ma opresc aici ca mi-e ca zic si alte alea...
copilutzul mic si rotunjel ![]()
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

miki-miki spune:
Avalon ,

Te felicit inca odata! Cred ca la val asta ai gemeni dc nu or fi tripleti
si sper sa se opreasca aici ca mai departe cred ca nu-ti doresti. Cred ca ai vrut sa recuperezi timpul pierdut cu 2 bb.
Iti doresc sa ai o sarcina usoara si la termen.
Acum te rog cand ai timp sa spui si noua in ce a constat tratam tau cu naturiste cu tot![]()
Iyoana
ma faci sa zambesc mereu cu mesajele tale.
quote:
eu una nu mai reusesc sa va urmaresc, am pierdut sirul, v-am spus ca zilele astea sunt defazata....mai intru un pic seara, ca sa nu uitati de mine
Eu una nu te pot uita pt ca mi-ai intrat in sufletzel puiule. Dar ma caznesc sa aflu cu ce te ocupi tu si de ce dormi prin hotele
Copilutzu
, Handibelu ala merita
si dc nu-i ajunge
. Nu mai plange pt ca nu tb sa pui la suflet ce spune o persoana fara materie cenushie. Gata renovatul? Eu in we asta de vine imi fac bradutzul si poate vine mosu si pe la mine ca m-a cam uitatAndrutzza
te asteptam cu rezultatul analizelor. Doresti sa fii trecuta pe listutza?Anesssss!!!!!!!!!!!
Pe unde umbli? Ne-ai parasit? Bubu tu ce planuri ai? Ai mai imbunatatit tratamentul? Ar tb sa-i dai si Multi Maca pt nr si napraznic pt terato..
Miki
La anul pui de-un pui
Avalon spune:
Mikisor
, eu nu cred ca sunt gemeni si nici tripleti la valoarea asta sunt in grafic cu unul, dar unul viguros, asta vreau, unul care sa razbata! Si mai mi-e si teama la cat sunt de mica de sarcina multipla, este sarcina cu risc...
Despre tratamentul meu, hmmmm... a fost o schema elaborata, am lucrat la ea ca la o teza de doctorat timp de cateva luni am rascolit site-urile de profil din strainatate... ba mai mult, am adaptat-o si din mers pe alocuri... ce sa zic, cred ca doctorita daca ar sti ce am luat s-ar ingrozi, ea este de principiul "cat mai putina medicatie"... Am facut-o pe raspunderea mea, organismul mi-l cunosc, esecul eu l-am suferit data trecuta, asa ca am facut cum m-a taiat capul de data asta... si sincer cred ca m-a ajutat.
Continui cu tratament de sustinere si acum (altul). Voi merge sa fac toate analizele legate de sindromul antifosfolipidic ca sa stiu exact pe ce picior dansez in continuare.
Sa ma ierti Pisix
ca nu puteam sa scriu schema pe care am urmat-o eu, mi-a fost foarte teama sa nu cumva sa iei ceva ce ti-ar face rau, tu erai la prima incercare si nu voiam sa te am pe constiinta... intr-una din zilele urmatoare o voi face, voi scrie tratamentul pe care l-am urmat eu, dar numai ca titlu orientativ, va spun de pe acum "nu este recomandat minorilor"!
pisix spune:
Draga Avalon,
e unul din cele mai frumoasa mesaje de pe DC, sau ...e cel care mi-a placut cel mai mult ... Esti prima persoana de pe forum de care m-am atasat si care ...a reusit. Citind si cat de greu a fost drumul vostru ...m-am bucurat cu atat mai tare.
I-am citit si sotului meu mesajul tau si a spus ca e deosebit..Contine o veste atat de speciala incat nu il poti citi decat cu lacrimi in ochi.
Felicitari mamico ! Dupa 5 ani de asteptari, bebelusul tau s-a hotarat sa vina
copilutzu - prea te uiti in gura prostilor si le dai nas aiurea ... Ar trebui sa-i privesti de sus, ca pe niste ignoranti ce sunt
mikilina - merci pt mesaje, uite deja mi-am comandat Maca si maine sper sa imi iau si restul
Iyoana - tu nu ma cunosti de mult asa ca nu-mi stii stilul ... se numeste < nu rata nici un doctor> si toate info pe care le-am strans si faptul ca pot face singura legaturi si pot pune cap la cap datele se datoreaza numeroaselo vizite la medici.
Ideea e ca fiecare iti spune altceva ...
Ce vreau eu ? Un medic urolog cu experienta care sa ma lamureasca daca biopsii repetate pot strica iremediabil ceva acolo, daca au alte metode de diagnostic, vreau sa stiu daca totusi e obstructie sau nu, vreau sa stiu de ce nu se produc deloc spermatozoizi in testicolul stang si de ce dreptul nu produce suficient sa iasa in ejaculat
Vreau sa vad daca o clinica cu experienta poate avea alt punct de vedere.
andrutzza - si dupa atata timp povesti ca a ta (si a mea) ma tulbura; vino cu toate datele sa vedem in ce stadiu esti ...
pisix spune:
Avalon heeei, ar trebui sa dormi la ora asta ...
Vaaai, asa simt nevoia sa te protejez cumva :-)
Ce dragut, nu ?
Te rog nu-ti fa griji cu mine, de cand i-am dat o data vit E aiurea lui barbata-miu sunt foarte refractara si citesc mult inainte sa fac experimente
Dar ...sunt o persoana curioasa asa ca atunci cand ai timp te rog scrie
Cred ca ce e in sufletul tau acum !!!
Cand ai timp de povesti suculente, scrie-ne cum a fost momentul aflarii rezultatului, cum ai reactionat, cum ai anuntat,etc
Eu cand am citit pe foaia aia 0.1 desi credeam ca sunt pregatita am inceput brusc sa plang in hohote de cred ca s-au speriat toti aia pe-acolo ![]()
Avalon spune:
quote:
Originally posted by pisix
Avalon heeei, ar trebui sa dormi la ora asta ...
Vaaai, asa simt nevoia sa te protejez cumva :-)
Ce dragut, nu ? Am observat ce instinct matern ai, de cand mi-ai dat outzul acela, si stii ceva : chiar mi-a purtat noroc!
Te rog nu-ti fa griji cu mine, de cand i-am dat o data vit E aiurea lui barbata-miu sunt foarte refractara si citesc mult inainte sa fac experimente
Dar ...sunt o persoana curioasa asa ca atunci cand ai timp te rog scrie
Cred ca ce e in sufletul tau acum !!!
Cand ai timp de povesti suculente, scrie-ne cum a fost momentul aflarii rezultatului, cum ai reactionat, cum ai anuntat,etc
Eu cand am citit pe foaia aia 0.1 desi credeam ca sunt pregatita am inceput brusc sa plang in hohote de cred ca s-au speriat toti aia pe-acolo![]()
![]()
Pai ar trebui sa fiu la culcare, mai ale ca azi-noapte nu am putut sa dorm mai deloc, maine iar voi lua o figura "simulat-concentrata" cand va vorbi sefa cu mine
Ce reactii? Pai nu am spus nimanui... in afara de mama, cateva bune prietene de suflet care s-au bucurat sincer pentru mine si tot forumul DC hihihi! Si mi se pare destul de interesant asa, sa am secrete bine ascunse la serviciu mai ales... nu stie nimeni nimic, ca am facut FIV, ca-mi doresc de ani de zile un copil, ca am facut tot ce era posibil pentru asta, etc etc... Am niste colege mai curioase care m-au chestionat la inceput, le-am lasat sa inteleaga atunci cand s-a ajuns la capitolul progenituri ca nu ma intereseaza subiectul... Ah, dar sunt o gramada de gravidute la mine la serviciu, cineva cu spirit de observatie ar fi vazut privirea mea umeda cand le intalneam...
pisix spune:
Avalon ..sa-ti spun ca in loc de oul Kinder iti cumparasem o carte despre sarcina si bebici?...
Dar ma gandeam ca ne vedem prima oara si sa nu te ...iau prea tare sau sa nu fii superstitioasa ...asa ca am pastrat cartea (am citit-o eu in starea mea de pseudo-gravideala) si am luat un kinder.
Mi-am dat seama ca tb sa pastrezi secret la serviciu, stiu ca e un job nou si...e firesc.
Tare greu trebuie sa-ti fi fost ....
Fetelor va doresc o zi minunata, eu nu stiuexact cand voi mai intra azi, sper sa reusesc diseara tarziu ..
Va pup si va doresc o zi minunata