Azoospermie - cap 11 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor am vorbit cu dr Dracea si a zis ca nu se obtin rezultate bune fara stimulare, si ca, avand in vedere ca spermatozoizii sotului sunt marfa rara, e pacat sa-i irosesc aiurea asa ca ...in Martie voi face FIV 2 cu stimualare si tot tacamul, si daca am noroc sa supravietuiasca dupa decongelare sunt tare.
Trebuie sa slabesc repede pana atunci !!!

Deja mi-au raspuns de la clinica din Austria, la sfarsitul lui Ianuarie imi face programare ca vreau sa vad eu ce teste biochimice au aia si cum vad urologii de-acolo problema ...

Deci fetelor sunt iar pe directie, si pe dr Soare il tot sun da nu dau de el ....
Da' nu ma las !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

nu reusesc sa dau de dr s . a reusit cineva sa il contacteze in ultimul timp?
pe toate fetele mele, azoo si mai putin azoo..... si bravo pt avalon!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Ah vrembebe deci avem un tel comun ... :-)
Da nu mai intra Avalon o data, sa ne zica si de bhcg

hai si mi-e dor de toata lumea, unde ati disparut fetelor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Sal’tareee fetele!!!
Optnoua,optnoua… Hiii hiii nu ati ghicit!!!
Luci.eilm de unde ai mamica lista de preturi de la Bios?? O vreau si eu.. Cum sa fac?? Sa ma duc pana acolo ptr. programarea analizelor sau sa dau tel.???
dany ‘perlutza mea “ nu sta langa mine .. dar pe mine… fuge zici ca o musc… Vai si ce mai ma oftic.. Se suie pe burta lu’ sotzulica si toarceee si face painicutzeee si mai suge si tricoul lui.. si la mine nici nu se uita. Da si io cand o prind …o musc de ureche.. hi, hi, hiii.
Dar tot de toxo vreau sa intreb si eu daca o femeie a avut toxo, a facut tratment , a avut o sarcina , a nascut. Intrebare: se poate sa revina boala???
pisoc Am vazut ca esti optimista!! Te admir!!Daca ai fi langa mine… te-as lua in bratzica si as plange… jur ca plang… imi pare rau… offff dragutza mea.. stiu ca trebuie sa-ti dam curaj , sa gandim pozitiv.. dar io sunt varza.. Iarta-ma daca te indispun . Toate le-a pus capac ieri cand am vazut un test de sarcina cum se pozitiveaza. Doamneee .. prima reactie a fost de bucurie, apoi am cazut rau in butoiul cu pulbere.
Dupa ce a facut testul, si-a sunat sotul si ia zis ca m-am bucurat si eu ,iar el… “a bagat o gluma de shofer de tir” <<spune-i ca ii fac eu un copil ca sa se bucure si mai mult>> Am fumat doua pachete de tigari , nu vroiam sa mai plang si sa ma vada aceea colega…Ma simt umilita,jignita.. greseala mea a fost ca intr-un moment lacrimogen I-am povestit despre problema noastra de infertilitate Sunt super trista.. offfff…de ce trebuie sa indur atat??? De ce atata rautate???
Gata !!! Vreau sa incep analizele…Cu toate ca sunt cam "bursucel" ..cam grasana.. dar asts este...
Avalonelul meu drag!!!! Mi-am facut curaj sa incep analizele datorita tie!!! Bravoo !!!Sarcina usoara!!!Sa stea avalonelul/avaloneii la mami 9 luni!!!!
Acasa aproape am terminat!!!
Pup toate fetele!!!
Sper ca nu v-am indispus!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Avalon a reusit! O sa fie mamica!
Iti doresc sa ai cea mai usoara sarcina si sa ai un bb frumos ca tine!
O sa o las pe ea sa va dea mai multe detalii.
FELICITARI

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

imi bag si io nasu pe'aci ca nu poci sa ma abtin..
Avaloaneee Felicitariii..ma bucur din tot sufletul!!!

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Avalon FELICITARI ma bucur mult pentru tine, iti doresc o sarcina usoara si copii sanatosi si frumosi.
ptr toate fetele

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Avalon: am zis eu ca imi suna bine semnele tale....bravo!

Felicitari,sa fiti sanatosi si peste 9 luni sa tineti bebelul in brate! A-propos...bebelul sau bebeii???!!!! Asteptam detalii!!!

Pisule : te pupic,ma bucur ca v-ati facut deja o noua programare.Asa! Sa nu va lasati!!!!!

Copilutzu: nesimtit acel individ....glume de mitocan.Uite un sa-ti treaca! Si inca un pentru " perlutza" ta!

Bubulina: multumim de vesti!Te

Mikishor,Andra:

Fetelor, m-a ingrozit cazul de la Giulesti...se discuta despre el la FIV...sunt socata....

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Avalon - te urmaresc de pe vremea cand faceam inseminari la comanda. Nu-ti imaginezi ce bine dispusa sunt de reusita ta. Felicitari, Doamne ajuta sa-ti fie bine pana la capat, sarcina usoara iti doresc.

Copilutzu - haide ma zau asa, daca ti-as povesti prin cate asemenea situatii am trecut si eu .... o sa scriu o carte la un moment dat. Oameni rai pe toate drumurile, asa iti dai seama cine iti este prieten si cine nu. Eu am ajuns sa fac haz pe tema asta si nu mai vreau sa arat la nimeni ce am in sufletul meu. O sa ne ajute si pe noi Dumnezeu o data, mai bine mai tarziu decat niciodata nu?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Mikilina - iarta-ma sunt mai grea de cap cred, am intrat in priza ca mai am vreo 2 luni pana la biopsie+FIV si m-am gandit asa sa-i dau sotului: 1. Maca - asta a mai luat mai bine de un flacon cu vreo 2 - 3 luni inainte de biopsie, acum zic sa-i bag 3 pe zi sub nas zilnic pana la FIV;
2. Vitamina C - ca fumeaza - aici cate pastile sa-i dau?
3. Acid folic - 1 pe zi;
4. Napraznic pastile - 3 pe zi;
5. Carnil - aici intrebare: am citit in prospect si nu zice nimic de problemele noastre - ce sa fac sa-i dau cate o fiola pe zi?
Merci mult.

Cami

Mergi la inceput