Durerea unei pierderi de sarcina (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Baby_r felicitari si sa dea D-zeu sa fie bine pina la sfirsit!

Mirela sa speram ca urmezi tu! Tin pumnii sa fie asa!

Laura-Ioana din tot sufletul iti doresc o nastere usoara!

Michelle esti o draguta ca te preocupi pt mine!
Facindu-mi o scurta introspectie mi-am dat seama ca ma bucur mai tare atunci cind una dintre fetele de aici sau care au trecut pritr-o experienta traumatica de a pierde vreo sarcina,reusesc sa-si vada visul implinit.O vad ca pe o reusita personala,sa spun asa...ma anima pt ca ma identific si imi reaprindre acel licar de speranta ca poate mi se va intimpla si mie.Stiu ca se spune ca speranta moare ultima,dar nu intotdeauna ai puterea sa crezi in cuvintele astea,variaza atit de tare in functie de atitia factori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

idaira la acest subiect.............ca de obicai sunt numai mesaje pline de dragoste din partea tuturor fetelor.......
m-ai facut sa , dar nu de suparare ci de bucurie..........
o sa pun o vorba buna pentru toate acolo susu, prin intermediul bebitului.............

+4 si 2 zile

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by Idaira

Facindu-mi o scurta introspectie mi-am dat seama ca ma bucur mai tare atunci cind una dintre fetele de aici sau care au trecut pritr-o experienta traumatica de a pierde vreo sarcina,reusesc sa-si vada visul implinit.O vad ca pe o reusita personala,sa spun asa...ma anima pt ca ma identific si imi reaprindre acel licar de speranta ca poate mi se va intimpla si mie.Stiu ca se spune ca speranta moare ultima,dar nu intotdeauna ai puterea sa crezi in cuvintele astea,variaza atit de tare in functie de atitia factori...

Subscriu!

Mirela
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Idaira, si eu simt exact la fel! De aia imi place sa fac maaaaare galerie pentru feicare gravi noua si pentru fiecare nastere. Abia astept sa facem si pentru tine. NU exista asa ceva de genul "speranta pierduta". Contrazice definitia sperantei. Apoi noi toate suntem pe aici pentru ca avem incredere mai departe in Dumnezeu si in noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

FELICITARI BABY_r 7 !!!
Sa-ti dea DD o sarcina usoara, un bebe sanatos, frumos si mancacios !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

A venit Mos Nicolae!!!...ati verificat cizmulitele?

Lau-Meli si

Speranta moare ultima...
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Fetele mele dragi, sunt tare in graba acum, dar am reusit sa deschid capitolul nou aici ca sa aveti loc nou de impartasit ganduri. Va si va pe toate, revin pe seara.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

A venit Mos Nicolae!!!...ati verificat cizmulitele?

Lau-Meli si

Speranta moare ultima...
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003

quote:
Originally posted by Idaira

Subscriu!

Mirela
In asteptarea Craciunului!

Blueeyes2003 o sa vezi ca vei fi si tu graviduta curand. Mult succes si nu uita acidul folic si vitaminele zilnice.
felictari draga Baby_r. sa dea Domnul de data asta sa fie intr-un ceas bun, sa poti sa porti sarcina pana la sfarsit si sa ai un copil sanatos si o nastere usoara. Fie ca binecuvantarile Domnului sa se reverse asupra ta si familiei tale cu aceasta sarcina/copil si nu numai.
Nu prea stiu cum sa imi activez PM dar cine vrea felicitare de la mine de Craciun poate sa imi scrie adresa.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor a deschis lau subiect nou mai sus putin
va pup

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Roxana,
felicitari din tot sufletul si Doamne Ajuta sa fie bine pana la capat
Sa ai grija de burtica si de tine
FELICITARI

http://tt.lilypie.com/ze8yp2.png

Mergi la inceput