Durerea unei pierderi de sarcina (50)
Raspunsuri - Pagina 18
IreneCAM spune:
Ce veste buna!! Roxana, felicitari din suflet!
La multi ani pt Nicolete!!!
Uraaaaaa, sezonul sarbatorilor incepe cu vesti bune!! 

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Michelle81 spune:
Bluueyes-simt ca si tie iti aduce Mosul un cadou deosebit,hai confirma-mi banuiala.Uite baby-r7 a vorbit cu mine ieri si i-am spus ca ii aduce mosul acest cadou minunat(i_am purtat noroc
).Te astept cu vestea cea mare!!!
Ingerasul nostru
SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM
Inca putin pana la CRACIUN
Michelle81 spune:
Fetelor ma credeti ca nu mai inteleg nimik?Am auzit acum la stiri cum in Germania o mama si-a omorat toti 5 copii,iar in alt oras o femeie si-a omorat trei copii,i-a pus in pungi de plastic si i-a ascuns in portbagaj...Cum poate sa se intample asa ceva???Noi ne chinuim atata sa avem un copilas sanatos si altele ii omoara pe banda???Ma sochez mereu de cate ori aud asa ceva!E atat de nedrept!
Ingerasul nostru
SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM
Inca putin pana la CRACIUN
Ninia81 spune:
Felicitari Baby_r,!!!!Chiar ca a venit Moasul cu cel mai frumos cadou!
Michelle81,
o sa vina sigur si la tine Mosul...poate de Craciun cine stie???Ai dreptate cu omoratul copiilor. E tare nedrept, dar trebuie sa existe si raul pe lumea asta din pacate....Hai sa incercam sa nu ne intristam azi cu nimic!
Dana
, tu ce ai primit de Mos Nicolae? La tine oricum a venit inaintea tuturor...
Slimatei
, ce faci? A venit Mosul cu un bebe?
L58
,Musette
, c myry
, dan ny
, Consi
-sa ai maine cea mai frumoasa zi din viata ta!
Mav
, IreneCam
,Irlandeza
, Miha74
va pup pe toate!
Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png
mav spune:
Salut! Va pupacesc si eu pe toate, nu prea am timp de scris. Deocamdata nu am vesti. Sunt tare ocupata cu munca, cu pregatirile pt examene/proiecte/disertatie si... cu alergatu' pt a rezolva diverse probleme de la gradi (cadouri de la mosi si altele)....
Sa nu ma dati disparuta... o sa intru mai rar zilele astea, pt ca nu-mi ajunge timpul pt toate....
....Era sa uit sa-mi laud mosu'! Am primit un cadou neasteptat: un inelus de aur cu o perluta.
...
La multi ani sarbatoritelor (daca avem)!

Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Felicitari pentru Roxana! Ma bucur mult ca intram in sarbatori cu asa o veste frumoasa! Multa sanatate!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
blueeyes2003 spune:
La Multi Ani de Sf.Nicolae!

Sper ca ati avut ghetutele pline de daruri!
Citeam astazi un articol despre "sfaturi" in ce priveste alegerea cadourilor pentru cei dragi si am gasit ceva foarte frumos si adevarat,"...cele mai importante daruri, cele care ne raman in suflet ca amintiri pretioase, nu vin de obicei impachetate in cutii de cadouri sub brad..."
Roxana,ce veste minunata...felicitari din toata inima!!!
Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc! 
Michelle
as vrea sa-ti confirm banuiala dar deocamdata mai astept un picut,pana maine!Am asa emotii dar imi este frica sa nu fie vreo dereglare!![]()
Va
pe toate si va tin la curent,stati linistite!Voi sunteti primele care aflati,dupa sotul meu,bineinteles!![]()
Mirela

In asteptarea Craciunului!
alinushca spune:
baby_r, bravoooooooo!!! Sa fie bine totul! Si sa ai si tu repede repede asa vreo 20 de saptamani ca si Kitzy ca sa vii pe aici si sa ne bucuram ca iti merge foarte bine!
pu 
baby_r7 spune:
ca nu v-am dat eu vestea...................acasa nu merge bine forumul nu stiu de ce si nu am putut intra decat pe mess..........
am delegat-o pe michelle ajutor de mos anul asta si ma bucur sa vad ca v-a dat vestea mea minunata............
va multumesc la toate pentru urari si desi sunt un pic speriata...am incredere ca de data asta totul va fi bine si voi reusi sa duc sarcina la termen..............
acum sunt la masa dar revin un pic mai tarziu sa va povestesc.......
va iubesc pe toate si va 
!!!!!!!!!!!!
+4 si 2 zile
ROXANA
baby_r7 spune:
am fost si mi-am facut echo azi si bebe e bine situat............lipit unde trebuie si desi este abia cat un punctulet mami il iubeste enorm............
mi-a dat tratament de fixare a sarcinii, asa preventiv si ma rog sa fie totul bine......
+4 si 2 zile
ROXANA