Mamici aspirante din nou - cap. 30
Raspunsuri - Pagina 21
PatriciaArdeleanu spune:
Locca, ma bucur pentru cele 2 liniute!! felicitari!!
sper sa te prindem si noi, cit mai multe, din urma.
Claudia, asa cum ti-a zis si locca, se da fara reteta, si costa pina in 25 ron, sint 2 folii a cite 15 bilute intr-o cutie. acum depinde cite ti-a recomandat tie sa iei, sa iti faci o idee cite iti trebuie pe luna. si parerea mea ca ar trebui sa le iei pina vezi testul pozitiv, si daca nu nu iese pozitiv sa le intrerupi ca altfel iti intarzie ciclul. daca tu stii exact cind ai ovulat, este usor sa stii cam cind sa iti faci testul.
mult succes!
Patricia, mama de fetita - Rebecca
Ignatica spune:
Eu sunt in a 14-a zi de CM, cu teste de ovulatie din ce in ce mai slabe, zau daca mai inteleg ceva din ele, parca le fac conform instructiunilor, nu stiu ce sa mai cred, sper sa nu fie nimic in neregula la mine,ci pur si simplu sa nu fie ele bune.
Noi prestam in continuare, chiar daca mai mult m-au incurcat testele astea, pentru ca nici orientativ nu imi dau seama cam pe unde ne situam: la inceput de perioada fertila, la mijloc sau la sfarsit. Oricum ma bucur ca am apelat la ele luna asta, ca ramasesem cu un fix ca nu am incercat-o si pe asta si acum stiu ca nu vreau sa o mai incerc.
Daca vin uratii luna asta, voi incerca tot clasic, mai cu albusul, mai dupa calendar, asta e, o iesi pana la urma un cozonacel si la mine in burtica.
Irinel, cornelia ce mai faceti?
ingereasa cum e la tine? vreo noutate? tinem pumnii.
ymellda imi pare rau de testul de negativ, nu te necaji, va fi bine luna viitoare.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
ClaudiaH spune:
Multumesc tare mult fetele!
pentru Locca si Patricia!
Medicul mi-a recomandat 30 de bucati cate una pe zi din prima zi de test pozitiv. Si ca o paranteza aici costa 18 euro tot 30 de capsule.
Ce sa va mai zic...eu azi m-am lasat prada tentatiei si am facut un test de sarcina care evident a iesit negativ mai ales ca l-am facut dupa-amiaza si am folosit un test care zice ca cel mai sigur indica in momentul intarzierii mesntruatiei dar... nu m-am putut abtine.
Ignatica, nu te mai consuma cu testele alea! Important e ca n-a lipsit actiunea principala
.
Va las acu' ma duc sa mai impachetez ca doar ziua de maine mai avem timp si-apoi plecam spre patria-muma. Va pup, noapte buna!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
http://tt.lilypie.com/5MXip1.png
RalucaN spune:
Si eu, ca si Claudia, m-am lasat aseara prada tentatiei si mi-am facut un test (Z26). Evident, o liniuta. Acuma astept si mai sper... vorba cantecului. Bleah, cateodata imi vine sa urlu.... Dar ma abtin.
Claudia, drum bun, sa ajungeti cu bine!
Ignatica , spor la treaba! Sa dea DD sa iasa cu okisori.
Patricia tu cum mai stai?
Locca, cine intreaba? ![]()
Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
locca spune:
Buna dimineata
Pai hai sa schimb capitolul ![]()
Intre timp va spun doar ca azi dimineata am realizat ca sucul de mere proaspat pe stomacul gol nu e chiar asa o idee buna ![]()
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)