[:(!]SA MERG MAI DEPARTE SAU SA DIVORTEZ?
Raspunsuri - Pagina 4
acina spune:
Nicol divorteaza cat mai poti .Ti se pare greu dar vei vedea ca o sa-ti fie mult mai bine fara el.Impartiti firma daca e facuta impreuna si nu mai ceda la insistentele lui.Multumeste lui D-zeu ca nu aveti copii , asta ar fi compicat mai mult ituatia si sunt convinsa ca el s-ar fi agatat de copil numai sa nu-l parasesti.
Un lucru e clar :omul acesta nu se va schimba niciodata.Cat timp vei mai suporta toanele lui.Si nu te mai invinovati pe tine de comportamentul lui.Nu e vina ta , pt felul in care iti vorbeste si se poarta.
Succes.
Anca 15 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
danielac spune:
nu mai te amagi, eu cred ca asta faci, speri si tragi! fa cum crezi, dar nu e bine ce se intampla acum intre voi!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
iula78 spune:
Mie mi se pare prea ingrijorat baiatul asta de ceea ce ai tu si ceeea ce-i ramane lui. Nu te mai lasa santajata emotional. El stie ca tii la el si tine cont de lucrul asta, dar in calculele lui. De la violenta verbala pana la cea fizica mai este un pas, mai ales ca zici ca te-a si bruscat pe strada.
khrisu spune:
Omul asta o sa te faca o epava!! Cum te vezi tu peste 20 de ani langa el???
Baga divort!! Nu pleca tu din casa ci fa-i lui bagajele! Iar de firma si alte bunuri le impartiti pentru ca exista PARTAJ!!
angelinajoli spune:
Nicole sa stii ca si eu am indurat asemenea rahaturi inclusiv mi-am si luato peste ochi,si pe deasupra am si un copil cu magarul!Dar am avut putere si curaj sa-l las pana nu ar fi fost mai rau.Si eu aveam apartamentul meu si ai mei ne sponsorizau tot timpul,iar el intr-o zi mi-a spus just in fata ca el nu e trecut nici unde in contract dar si el investeste si ar trebui sa-l trec si pe el.Bineinteles ca el nu s-a gandit ca si daca investeste si el ceva in locuinta avem un copil!Si daca ne despartim ramane copilului,nu?Dar pe el nu l-a interesat de la inceput copilul inclusiv a vrut sa ma duca la avort.Eu in schimb am refuzat zicandu-i ca mai bine fara el decat fara copil care a fost prima mea sarcina.Pe parcurs am mai facut un avort cea ce acum mi se pare un lucru istet si normal ca am ajuns la ceva ce era inevitabil adica la a o lua in freza si a ne desparti definitiv si fara nici un regret.Acum dupa 3 ani imi dau seama ca am facut cel mai istet lucru din viata mea!Asa ca i-ati inima i dinti si decide-te!Noi suntem alaturi de tine!
angelinajoli spune:
Numai scrie nimeni nimic?Am trecut peste multe subiecte si foarte multe sunt lasate in paragina....
laura72 spune:
draga mea,oricat te doare ,acum, rupe relatia cat mai curand.daca indrazneste sa se poarte atat de rau cu tine in prezenta parintilor si la asa putin timp dupa casatorie nu-i deloc in regula.stii vorba aia "casa-i a mea,usa-i a ta"nu cred ca trebuie sa-ti pese atat unde va sta si cum se va descurca.asta e parerea celui din afara,candva am trait ceva asemanator si dupa des[partire a fosst mult mai linistita.bine macar ca locuinta e pe numele tau si nu v-au facot-o parintii cadou de nunta ca mai mult ca sigur voia jum de casa.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura