[:(!]SA MERG MAI DEPARTE SAU SA DIVORTEZ?
Raspunsuri - Pagina 3
Elle_seb spune:
Nicole, asa cum il deschii tu pe sotul tau, asa era si fostul meu sot. Cu crize de nervi, isterie, nebunie si tot tacamul. Si l-am lasat si acum sunt de 1000 de ori mai bine.
Eu zic ca nu o sa-si schimbe caracterul in veci iar tu va trebui mereu sa jonglezi cu agresivitatea lui si sa faci mereu slalom printre toanele lui, azi bune, maine rele. Daca te simti in stare sa suporti toate astea, ramai cu el si daca esti genul maso, vei avea parte mereu de senzatii tari.
Daca vrei liniste si iubire in viata ta, zic eu ca de la el n-o sa pre ai parte, dupa cum il descrii.
Nu e nevoie sa pleci tu din casa ta, te duci frumusel la tribunal si bagi divort. O sa treci prin toate focurile iadului cu el, din cauza temperamentului lui, dar intr-un final o sa se linisteasca. ZI mersi ca nu aveti copii impreuna, move on si refa-ti viata, ca e pacat.
Elle
Irina71 spune:
Sa-ti spun ce as face in locul tau : as baga divort, dar mi-ar fi frica de el in continuare, sa nu ma bata pe strada sau chiar mai rau, Doamne fereste ! Astfel de nebuni te urmaresc si baga cutitul in tine pe strada, cate cazuri n-au fost !
In orice caz l-as lua pe tatal meu ca aliat. Adica, am inteles, omul a fost galant si a zis sa nu se bage intre voi, dar, daca vrei sa-l lasi pe nebun, ar fi cazul ca tatal tau sa-i zica vreo doua , eventual sa-l ia si de guler si sa-l scuture nitel, ca doar e la el in casa si tu esti copilul lui. Poate ar vedea si nebunul ca nu esti la cheremul nervilor lui, ai pe cineva care te apara.
Mult curaj, si ai grija ce faci, e viata ta la mijloc !
Eu nu inteleg cum de mai poti sa-l iubesti ....
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Ancuta-Maria spune:
Lupul isi schimba parul...da' naravu...
Daca ramai cu el vei calca mereu pe un teren minat. Parerea mea.
Adiereamarii spune:
Draga Nicole27,
E greu de dat sfaturi,cand nu esti in pielea celui ce pateste asa ceva.Numai tu sti ce e in sufletul tau,in gandurile tale.Numai tu poti lua cea mai buna decizie.Dar important e cum va arata viitorul tau,daca vei fi fericita langa un om care nu te apreciaza,nu apreciaza cat de multe faci pentru amandoi.Si oricat de multe s-ar mai intampla,cand dispare respectul dispare si liantul oricarei relatii.Analizeaza la rece,cu mintea,nu cu inima,daca acest om merita sa mai stai cu el.Deja a creat un precedent,urmeaza altele,poate mai dureroase,mai grave.Gandeste-te bine,si indiferent de decizia ta,sa nu uiti niciodata ca doar o viata avem si numai noi putem sa decidem cat de bine stim sa ne-o traim.
diuna spune:
Crezi ca-l iubesti suficient de mult incat sa poti trece vreodata peste ce-a fost urat intre voi?
Din proprie experienta iti scriu ca lucrurile acestea meschine, triviale, umilitoare lasa niste urme pe care , probabil, numai spiritele alese le pot depasi in timp.Odata cu varsta vei capata intelepciunea sa eviti declansarea atacurilor, dar cu ce pret...?Vei renunta la multe doar pentru a nu-l forta pe el sa renunte la ceva.
Eu sunt o pacifista, poate imediat dupa avort ti-as fi recomandat un psiholog pentru terapie de cuplu; acum ma mai gandesc.Urmele se aduna si se adancesc.Pune in balanta partile bune si pe cele rele: daca crezi ca pentru cele bune merita sa le ierti pe cele rele incearca o terapie de cuplu.Dar fii sigura: nimic nu vei uita
XIO spune:
ia detaseaza-te putin de sentimente si fii cerebrala.....vezi vreun viitor fericit cu omul asta?
Vrei sa ai 3 zile de liniste si 2 de certuri si injuraturi?
Cred ca nu , asa ca lasa-l in plata Domnului ca nu te merita.
O viata ai si nu are rost sa ti-o macine cineva , dragoste o sa mai gasesti , si inca destula , fara el nu mori , ba chiar infloresti in situatia data.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Clover spune:
Pentru schimbarea contului contacteaza un moderator.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Nicole27 spune:
Da, stiu si eu prea bine cum stau lucrurile, nu am vorbit delok cu el cateva zile sa vad si eu cat il tine, m-am mutat in alta camera asta .Bineinteles ca nu i-a convenit delok situatia, dar asta e.Duminica seara l-am intrebat clar ce are de gand sa faca, daca lui i se pare normal cum vorbeste.Nu mai stiu ce am mai spus atunci, insa se uita la mine de parca i-as fi povestit faptele altcuiva, nu ale lui.I-am spus tot ce am avut de spus, acum sa vad rezultatele.
simi spune:
De obicei nu raspund la astfel de subiecte, dar citind ce ti-a facut, cum ti-a vorbit, am vazut rosu inaintea ochilor.OK, de plecat nu poti pleca, atunci fa-i bagajele lui!
Cum poti sa traiesti linga un om care vorbeste in halul asta cu tine? Pentru mine vorbele urite cintaresc mai mult decit bataia! Nu te iubeste, asta-i clar! Cum poti iubi pe cineva (si respecta) si-n acelasi timp sa-i vorbesti in asa hal?
Omul asta te ABUZEAZA! Era un post acum citiva ani pe-aici despre abuzul domestic, s-ar putea sa mai fie, citeste-l ca ti-e foarte util!
Sincer, eu una l-as da afara cu surle si trimbite si nu l-as mai primi inapoi nici in ruptul capului.
eryteea spune:
Dupa cum vezi toate sintem contra continuarii acestei relatii.Nu vreau sa-ti dau un sfat ,m-am pus virtual in locul tau si m-am ingrozit doar gindindu-ma.
El are oarece probleme psihice pe care tu ,oricit de mult ai vrea nu poti sa i le rezolvi.
Rezolva problema cit mai repede pina nu se agraveaza mai tare situatia ......oricum este destul de grava.
Ingrid amore di mama