Copil, cu numele fostei sotii
Raspunsuri - Pagina 2
cristiama spune:
Ar putea ea sa-i zica pt un soc puternic:
- Draga si cand face fetita noastra 16 ani te culci cu ea in amintirea fostei?
Mie mi se pare o relatie bolnava, mi se pare ca au nevoie de psiholog.
Absolut vara ta are dreptate, DAR la ce-i foloseste cand se loveste de un zid?
Sabina spune:
Lona, nu e niciun secret, numele apartine primei sotii care a murit acum 11 ani.Insa mai era ceva, era si unul din numele mamei lui (care a murit acum 10 ani), si tata socru ne-a rugat si el sa ii punem acel nume, nu doar fosta soacra asotului(moama cum suna
Insa la noi a fost de comun acord si chiar suna f frumos (Ada-Sofia)
Noi ii spunem insa fetei Sofia, asa a fost de la bun Inceput, Ada e cel adaugat.
eu cred ca se poate rezolva cu doua nume, toata lumea sa se refera la fetita cu numele ales de nepoata, si asa se da si el pe brazda...cum sa divortezi din asa ceva?
Mie mi se pare o copilarie din partea lui, ufff. Ce varsta are el?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Lona
Imi spunea de dimineata la telefon ca el vorbeste despre bb cu acel nume, apoi brusc isi aminteste ceva din viata lui cu fosta sotie...
Ce urat din partea lui sa creeze o astfel de situatie!
De ce nu si-a cautat o sotie care sa aiba acelasi nume? Sau o sotie careia sa-i zica de la bun inceput ca, daca vor avea o fata, o va numi ca pe fosta plus implicatiile... si ea sa accepte.
Cinic, intr-adevar. Oare el nu-si da seama?
Cristina_C spune:
La cat de inversunat pare n-ar fi de mirare sa impuna tuturor sa-i spuna fetitei doar pe acel nume...mai ales ca sotia nu mai are atat de multe rude. Mai intelept ar fi, cred, sa-si revina si sa aleaga, de comun acord cu sotia, un nume neutru - sunt atatea nume frumoase!
Porumbita spune:
ma scuzati da mie tipul mi se pare ca are nevoie de un control la cap...
si nu as accepta chetia asta; doar ca nu as plange as fi calma si i-as zice mai baiatule eu sunt eu si asta e copilul nostru... fosta ta a fost; lasa-o sa se odihneasca in pace...
mie reactia lui mi se pare cruda si deplasata
doradora spune:
mie tare nu-mi suna bine toata povestea! imi pare tare rau pt mama copilului, sa te trezesti intr-o asemenea situatie! am senzatia ca va iesi urat, cata vreme el nu e deloc rezonabil.
eu nu as accepta sa ii puna numele fostei sotii. spune multe treaba asta despre sentimentele lui. din pacate, e chiar foarte urat tot ce se intampla, iar eu nu prea vad solutie de compromis...si daca accepta sa fie al doilea nume, tot as pune sub semnul indoielii casnicia. ii doresc nepoatei tale puterea sa iasa cu bine din situatia asta!
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
ellej spune:
Nu stiu daca "urât" e cuvantul potrivit, cat mai degraba "anormal". Lona, chiar daca te repede, poate ar trebui sa incerci sa-i explici lucrurile in punctul de vedere al verisoarei tale si eventual alt tau. Este nedrept sa-i pretinda sotiei un ménage à trois cu defuncta.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Cristina_C spune:
Fara discutie ca-i anormal, dar e si urat ce-i face el ei - ca frumos - sigur nu-i. Oricum, complicata situatie - numai de stresul asta nu are ea nevoie in sarcina.
ancasoare spune:
Hai ca asa ceva n-am mai auzit! Mi se pare complet aiurea si egoist mai ales fata de copil. Eu nu sunt de acord nici ca bb sa fie numit dupa o bunica, bunic, etc, defunct sau nu! Cred ca are dreptul sa fie "o pagina nescrisa", sa te gandesti la el si gata, nu la alte rubedenii. Copilul nu tre sa iti trezeasca amintiri din tinerete, sa evoce rude decedate, ce naiba!
Sa ii explice ca si pt el, probabil, exista nume pe care le asociaza cu anumite persoane care ii sunt antipatice sau cu care a avut experiente neplacute si din aceasta cauza nu ii plac! Asa si pt ea, va asocia permanent numele copilului cu fosta sotie, ceea e nu e normal.
Sotul meu, de ex, cand discutam despre numele lui bb, nu a fost de acord sub nici o forma cu prenumele David pt ca el ii asocia imaginea unui copil obez si pistruiat. Nu e un capat de lume, dar eu gandindu-ma de ce unele nume ne plac si altele nu, am ajuns la concluzia ca e din cauza asocierilor pe care le facem cu persoane pe care le-am cunoscut.
Bad Dobby!
30+ BB Stefan Cristian
AMR 10 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr