Fetele din America (96)
Raspunsuri - Pagina 22
Andrada spune:
Numar pe degete preocuparile care l-au fascinat cu adevarat.
Heroscape, Hotwheels, Harry Potter citeste oricind, Lego-uri iarasi cind il apuca uita de el, piscina (toboganul cu apa-era inebunit)Si mai presus de toate Pokemonii astia, mama lor, ca asa imi pare rau ca i-am dat voie cu Nintendo.
Weekendul asta e prima oara cind n-are voie total de cind l-a obtinut, sa vedem daca intra in sevraj
.
Pe de alta parte faptul ca e consecvent cind ii place ceva, l-a ajutat sa invete sa citeasca si tabla inmultirii.
Eu tot mai incerc discret cu microscoape (azi ne uitam la singe, cum coaguleaza, etc), ii mai iau mai tirziu un stetoscop
, poate-poate se prinde ceva
, pina la urma ce alege el (cardiologie, surgery, neurologie) eu nu-i impun nimic
.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
liris spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Atonement e singura carte din viata mea la care am citit sfirsitul inainte sa o termin, eram asa de incordata ca n-am rezistat..
cea de Ian McEwan? merge de cadou? :) am de facut citeva si nu stiu ce.
vesti rele cu laptele asta demachiant. Oana sunt cam greu de dezvatat acum la batrinete. o sa ma mai uit pe amazon. cred ca am vazut si ceva biotherm , o sa ma mai uit si la clarins. nu prea imi cumparam eu branduri d'astea mai fitoase da' asta este.
stiu cum se zice la faina si restul.
Andrada spune:
Da merge cam orice de Ian si mai merge si cam orice de William Boyd (io sint extatica de "Any human heart").
Incearca si David Sedaris si A J Jacobs (astia sint extremely funny)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miereamara spune:
quote:
Originally posted by Sanca
Ce este acest SeaMonkey? Un fel de Beta fish???
vreun link ceva, sa ma destept si eu?
Cred ca despre asta este vorba:
http://www.sea-monkeys.com/html/aboutsm/whatarethey.html
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Andrada spune:
O chestie simpatica cu Ian McEwan a inventat o boala "De Clerambault's Syndrome" care a "fooled" toti psihiatrii britanici. Iar William Boyd a inventat un pictor Nan Tate (o anagrama de la galeriile britanice) si i-a zapacit pe criticii de arta (si David Bowie i-a tinut isonul
)
A
corinadana spune:
Pe Ralu asa tare au interesat o sea monkeys ca s inca la pachet!!! Poate si din cauza mea ca tot nu i am gasit container...
Andrada esti o draguta!
Ramona orice minune/jucarie tine trei zile. Eu m am convins. Cumpar cadouri ca sa mi fie copilul bucuros si sunt constienta ca in cateva zile nu mai este interesata.
A vrut American Idol sa cante cu ei. Are. De cantat a cantat o vreme acum imi face pe pricipal a scolii la microfon
.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Oana_B spune:
97
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!