Fetele din America (96)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Andrada, tu mai da siteuri, ca io nu ma plictisesc...

De Capsela stiam, sint excelente. Mai am pe lista (dar le tin in mineca pina de ziua lui) kiturile de Eitech.

Nu-i plac dinozaurii din lemn, am avut dar are mai multa pasiune pentru metal...
Alex nu-i foarte pasionat de constructii...el e mai mult cu gradinarit/gatit/crescut cristale/crosetat. Asa ca i-am luat ferma de banane (printre altele). Mai vrea Sea Monkeys...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Diseara poate ne ducem la Atonement, tare as vrea sa il vad. Sea monkeys am avut si noi, tare scumpe sint...ce-am mai plins cind a dat Mircea cu cotul in acvariu...murderer!!!!!!!!!!!!
Cum e ferma de banane?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

La Atonement i-ati batiste multe

Noi vrem sa mergem la Golden Compass...Nick si cu mine am citit trilogia si sintem curiosi cum apare pe ecran...

Uite ferma:

www.discoverthis.com/banana-farm-greenhouse.html" target="_blank">http://www.discoverthis.com/banana-farm-greenhouse.html

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andrada !

Zilele trecute Ralu a fost testata ptr gifted child. In 2-3 sapt o sa avem rezultatele testului.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Sigur e gifted Ralu Corina, 4 pe linie..... Marcu a luat suficient la spanish si muzica si sport se fitiie, isi ascute creionul, se plimba, uf
Si Nick si Alex au asa preocupari frumoase. Mi-ar place sa-i intilneasca Marcu poate mai ia niste idei de la ei...Of ca m-am saturat de Pokemonii astia.

Azi ma duc in Princeton sa iau hamsiile alea sa vedem daca sint reale.
Atonement e singura carte din viata mea la care am citit sfirsitul inainte sa o termin, eram asa de incordata ca n-am rezistat..

Mai caut, as vrea sa ii iau ceva sa il pasioneze, sa fie o noua descoperire...
A

PS nu cred ca i-ar place/s-ar ocupa de banane, voiam sa ii iau gia, ii facusem un arici din ciorap cu seminte de iarba a fost interesat, dar nu cit sa faca si el.
Si de sea-monkeys eu am avut grija, tare le-am indragit, am plins cind au murit, bietele. Poate incerc eu prea mult, sau nu unde trebuie

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Andrada....au preocupari frumoase, nimic de zis...dar pe locul intii sa stii ca este incaierarea...daca sint doi se hirjonesc mai mult. Activitate multa, vorba multa, dat din miini mult, am senzatia uneori ca am crescut mici dictatori.

Oricind vrei sa organizam vreo intilneala, stii unde ma gasesti

Chia Pet am avut si noi...a avut grija de el, il tundea, il uda...dar nu au viata lunga.
De Sea Monkey mi-e cam frica, nu prea am chef tot eu sa am grija...si avem o groaza de animale pe linga casa oricum...mai am un pic si ma transform in petting zoo (poate incasez admission si "m-am facut").

Anamaria

Mergi la inceput

Ce animale mai aveti in afara de dragul de blue (mai e gri?)

ia uitati ceva fun:
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/worldnews.html?in_article_id=478041&in_page_id=1811

PS Sea monkeys nu cer cine stie ce grija, mincarica odata la citeva zile, iei un acvariu mititel

Mergi la inceput

Avem un peste (John)
Avem un guinea pig (Sally)
Avem ciinele (Blue) - da, tot gri si catifelat este...
Avem o broasca testoasa (Shelby) - caruia ii caut o casa adoptiva
Avem un motanel (Honey)

Anamaria

Mergi la inceput

wow si tie ti-e teama ca nu te descurci cu o mina de seamonkeys?
De ce vrei sa scapi de shelby?
Ma gindeam la un guinea pig sa ii iau lui Marcu, poate nu e asa soricel ca ceilalti, e usor de avut grija de el, miroase, se poate pierde prin casa?
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ce de idei, nu apuc sa caut pe atitea site-uri! Dar acum zau ma gindesc serios la Wii. O fi pentru ca ma gindesc sa fac miscare?

Va invidiez ca mergeti la film, dar vine acusi mama si ne facem si noi de cap!

Am fost si noi intr-un weekend la Princeton, mi-a placut acolo.

Andrada sa stii ca si Alexandru e tot asa. Cu greu il intereseaza ceva, se plictiseste repede. Nu pot sa numesc vreo jucarie care l-a fascinat cindva. De aia ma si gindesc ca arunc banii degeaba pe jucarii.

Cu casa de marcat s-au mai jucat, dar nu as spune ca e un "big hit". Dar eu alta nu mai cumpar, nici daca-i vorbitoare...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput