Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

...ce sa mai...cu pasi repezi se apropie Craciunul...as vrea sa dureze mai mult perioada asta...oare se poate?
va pup pe toate
sa aveti o saptamana minunata

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

asta.
... sau se poate?

la toate ... fug si eu la

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aaaa...asta da...ma speriasem ca zici ca nu se papote sa avem/aveti o saptamana minunata
eu fug la un filmuletz
somn usor pup

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Monica,fetita mea are 3 ani si doua luni iar anul asta a intrat la KG1
ocebine, foarte indemanatica si harnicuta meriti perlele din plin
eu imi iau la revedere de la grup pentru o scurta perioada dar revin in curand
si toate cele bune

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

buna fetelor,
Luna co placut
va pup pe toate sa aveti o zi minunata

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

nu e nimeni prin zona?
noi suntem toti acasa...m-au trezit piticii cu noaptea-n cap si eu imi imaginam ca daca nu mai merge alex la gradi o sa dorm mai mult
numai bine tuturor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sint eu pe aici Monica...

Ma tot uit la pozele tale si ma minunez de cite retete incerci...si sa ai si timp sa le pozezi. Eu pina ma urnesc sa pun poze

Aseara am fost la un restaurant italienesc, am papat un soi de ravioli imense (in forma de semiluna) umplute cu asparagus, ciuperci shiitake si ricotta. Nu am reusit sa le maninc pe amindoua (2 raviole umpleau intreaga farfurie) si am una la pachet azi...yum-yum.

In rest sint doar un pas inainte cu pregatirile de Craciun...am cumparat citeva jucarii...si....m-am oprit. Trebuie sa dau o raita pe la Apple store, sotul si-a exprimat dorinta de un iPod dar ma mai gindesc pentru ca el le strica in timp record (le trinteste pe jos, le uda, le scapa prin masina de spalat...)

Sint in crize de imbracat...am citeva petreceri de servici si sint in pana de haine care sa-mi vina bine...parca totul nu mai sta pe mine, unele sint largi, altele strimte. Am senzatia ca nu mai e corpul meu...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

E bine ca ai reusit sa faci ceva cumparaturi de Craciun...eu inca nu am reusit si nici nu cred ca am sa merg eu dupa ele...tot sotul o sa se duca fiindca altfel ne vad piticii si se destrama mitul lui Mosh Craciun care si asa e destul de fragil in ultima perioada
ref hainute...da o raita pe la magazine si achizitioneaza-ti ceva nou si fain...spor la cumparaturi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

gata ati fugit toate in vacantza?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ciao fetelor!
Si eu am inceput sa fac din cumparaturi , drept urmare ieri am cumparat imbracamintea din cadouri ... la jucarii inca nu stiu poate gaseste husbantu prin Ungaria , iar dulciurile sigur le aduce el.

Asa ca eu azi cand l-am dus la camion m-am oprit cu Emma la Vodafone si mi-am folosit punctele si mi-am luat un telefon ca din 2 nici unul ca lumea. Asa ca husbantu repede a replicat ca a scapat de cumparat cadou de Craciun

Si cum pana acum a fost acasa , treaba mea s-a dublat in loc sa am ajutor

Emma tornada nu sta locului o clipa drept pentru care a si cazut de doua ori. Asa e de obisnuita cu gipsul ca o ia la sanatoasa si trebuie sa stau cu ochii ca pe butelie ... ca sa nu mai zic de alintaturi ... ... chiar a scos o perla tare azi cand luam telefonul de au ras tori din magazin.

Va pup pe toate si spor la pregateli!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aida, bine ca ai aparut...chiar ma intrebam ce-i cu voi
ma bucur a este bine pitica...i-auzi deci iesiti si la plimbarica cu ghipsul dupa voi...sunteti tari
spor la cumparaturi si sa stapanesti sanatoasa telefonul
si eu vroiam unul de fitze...roz pe langa asta pe care-l am acum... este unul...samsung E900 pink dar sa vedem ce-i ramane moshului dupa ce face cumparaturile pentru pitici

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput