Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

la toate fetele si o duminica cat mai placuta!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

monica sunt tare faine ornamentele si felicitari ca are rabdare sa faca singur.

Eu am avut ieri o zi in care nu iesea nimic si tot ce vroiam sa fac iesea aiurea. Drept pentru care am terminat treaba abia seara ... si am fost fraaaanta.
Acum sunt ok si ma joc cu Emma ...

la toate si o duminica minunata

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aida, si eu am zile din astea in care nu-mi iese nimik sau ma misc ca meclucl si treaba pe care in alta zi o fac in 2 ore ma intind cu ea pe toata ziua ce sa facem...ne mai prinde si pe noi oboseala ca doar nu suntem roboti
ce face pitica, cum suporta ghipsul ? cred ca acum trebuie sa stai numai pe langa ea...da' las ca trece repede...
ref ornamente...da alex are o rabdare nebuna cand vine vorba de asta...insa trebuie si ajutat, ii mai desenez eu contur si el decupeaza, ii tin atunci cand trebuie sa lipeasca fiindca altfel ii iese stramb si mai vine si d-ra ruxi care nu-l lasa in pace si atunci trebuie sa stau si eu cu ei fiindca zapa asta mica ii strica toata munca lui

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Hello!
Multa si o saptamana usoara sa aveti! la toate

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Monica,ieri mi-am gasit si eu putin timp si m-am uitat la ornamente -foarte frumoase,se pare ca baiatul iti seamana la rabdare
Aida,sa inteleg ca fetita ta are ghips?o sa trec si pe la subiectul vostru sa ma "documentez" - multa sanatate si recuperare cat mai rapida
ieri am participat si eu la prima sedinta cu parintii si am avut ocazia sa primesc si prima evaluare a fetitei mele
am fost foarte multumita si sper ca si de acum inainte sa aud numai de bine
O saptamana cat mai palcuta la toata lumea!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Revin din weekend si sper sa ma odihnesc la servici...

Simbata am lucrat toata ziua la niste draperii...noi am tot tras mitza de coada la un proiect de renovare sus (am spart pereti, si alte alea)...si m-am fixat pe un gen anume de draperii. Chestia e ca ce imi placea mie este extrem de scump (am niste geamuri imense - 275cm) pentru ca trebuie pe comanda facute. Asa ca mi-am luat material si m-am apucat singura...sint multumita proprietara a unor draperii superbe dar ma dor miinile de mor, am febra musculara de la atita urcat pe scarita cu ditai draperia-n circa (sotul a lucrat simbata)...in plus nu mai am piele pe degetele aratatoare

Am avut si ziua lui Alex si a iesit tare bine...niciodata nu am avut asa putin stress. Am aplicat metoda "drop-off" (deci fara parinti - au plecat fericiti ca din pusca sa mearga la cumparaturi fara odrasle) si am ramas singurica cu 16 copii, bucatarul sef si 4 ajutoare...a iesit exceptional de bine. S-au distrat de minune si au plecat incintati!

Am trecut si pe la magazinul cu perle, si mi-am cumparat siragul dorit...sotul imi poate lua altceva cadou...m-am cadorisit singura ca rasplata pentru draperii...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

buna fetelor,
ocebine, sa stapanesti sanatoasa draperiile si mai ales perlele..super!!!...daca ai facut economie la draperii ai reusit sa-ti iei perlutele si mai astepti si alt cadou
ma bucur ca a iesit fain de ziua lui alex si toata lumea a fost multumita...
Aida, ce face pisicutza? multumim si voua la fel sa aveti o saptamana buna
Luna, multumim... felicitari! pentru evaluare...cati anishori are fetitza ta?
ciuf...voi pe unde sunteti?
restul fetelor iar ne-ati parasit?
noi maine avem serbare la gradi de mosh craciun, azi am mai luat cateva ornamente sa le punem si pe ele in casutza..ce sa mai...cu pasi repezi se apropie Craciunul...as vrea sa dureze mai mult perioada asta...oare se poate?
va pup pe toate
sa aveti o saptamana minunata

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

... nu se poate

Aida
POZE
Matza Emma in actiune