Casnicute sexy (148)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

alinutzooo sunt de'a devaratelea acasada pe marginea Jiului ca Oltu il las lu Georgii e al eida nu stau fatoo decat o saptamana..da tu trimite daca vrei ca am cutie postalasi are cine sa o ia..ma anunta
monicoooo io eram acolo ..vazusi si tusi nu tacui sa'ti spuna Danelutza ca io spusei tot..tot..
mikiiiiiiiiiii ce faci muma??????ca mii dor di tinii..vezi ca imi lua duoamna aia dragutacartela de unguri..si numa am nr ala..da am luat alta..trimit sms cu nr ca sa nu zici ca am tilifonu inchis
doina poate uit main..sa ma tragi de maneca..ca stii ca's baba si mai uit si io..dehh
camiiii mii dor de tine..
Biii un dans?sa'l chem pe grasu?
soniiiiiiiiiiii she faci bre?
bananooooooooooo a venit soacra pi la tini..iar?de numai ai timp di noi?sau sa o chem io..ca sa intri? ha?

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA...bun venit acasa...refacere rapida!!!...asteptam poze cu micuta!!!

MONICUTA,sanatate puiuteti tale!!..dar de la ce i-a curs sange din nasuc?!...si la noi se face bradul de la sfarsitul lui noiembrie..eu il fac sapatamana asta la safrsit,sa ne bucuram de el toata luna...Robert e super incantat si de ce sa nu recunosc ca si eu,si imi place mirosul foarte mult,ca facem natural,ador bradulll

DANELUTZA,iesi din starea asta nasoala,ca vorba Monicai,vin la tine cu..ce Dumnezeu,doar vin sarbatorile,cadouri,alea alea... la tine sa-ti treaca repede,sa aud numai de bine cand mai intru pe aici!!!

la toata lumea si o saptamana usoara va doresc!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Danelutzooo am io un mos il vrei?ti'l dau

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Mergi la inceput

monicoooo unde draku esti?hai sa te fac un dans
gyungii te vaz..te vaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Liano...ma spalai, ma imbracai, ma pieptanai...si la restaurant plecai (ca-n poezioara aia cu pisicutza)lihnita de foame si lesinata de pofta(ca-mi tot zisese sotul toata ziua ca seara mergem la un super restaurant sa mananc acolo peste s fructe de mare pana intru sub masa) ajungem acolo si era cam intuneric... mai precis era inchis asa ca ne-am dus la cel mai apropiat magazin si am inceput sa bagam(somon, scoici, creveti) si am facut cand am ajuns acasa niste scoici ca deja imi ploua in gura si am papat icre...de altceva imi pierise cheful
pe-astia mici i-am dus la un mc local care bate mc-ul la fund de departe)girafas se numeste...asa ca asta facuram...de-aia absentam
aaa...si aseara am uitat sa va zic...cica hai sa-ti iau o pizza ca uite au vegetariana...incep, imi trec gargaunii prin stomac il vad ca apare fara pizza...cica era vegetariana dar cu mozarela pe deasupra da am comandat din nou si o face doar cu legume in 10 min m-am calmat
deci numai peripetii...
sunt cu un paharel de vin alb, va servesc si pe voi...apoi fug la culcarica

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am deschis
CAPITOL NOU AICI

monica
mami de alex si ruxi