Casnicute sexy (148)
Raspunsuri - Pagina 19
OlgaTarziu spune:
No uite ca de emotii am apasat butonul gresit.
Frumos trebuie sa fie sa ai doi copilasi!
Danelutza, Monica multumesc de intrebari. Suntem ok, zic eu. Obosita ca de obicei dar cu o totala lipsa de dorinta de comunicare. Revin cand sunt mai in forma ( adica poate niciodata
)
Va pup
monica-elizabet spune:
Olga, vezi ca se-apropie Mosh Nicolae si-ti trimit un
virtual
hai ca perioasa asta e asa de frumoasa, pregatiri de sarbatori, cadouri pentru tony si familiutza ta...trebuie sa iesi din "forma" asta 

multi si numai bine
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
Liano, ce
fato? ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
Liano, cefato?
monica
mami de alexsi ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Spioneaza

Danelutza spune:
Olga cunosc starea si eu sint in aceeasi oala ca tine, ca sa nu zic cu tine
, dar imi revin aici la fete, mai dau cu parul in barbat si-mi trece 
Monica poze am sa mai fac, dar cu mos Craciun, ca pe Nicolae l-am pierdut, sau poate nu
, poate plec prin magazine sa vad unde vine mosul, asta joi, daca o fi vecina libera sa mergem aiurea.

monica-elizabet spune:
ia vezi tu Danelutzo ce Mosh gasesti pe-acolo prin magazine...
bey eu intr-un an (cand eram asha prin liceu) si mergem cu gashca sa colindam(numai pe la sedii unde erau petreceri) vazui un mosh de l-as fii luat acasa
da ce mi-a placut dupa ce-am terminat toate fetele din grup...l-ai vazut pe mosh craciun??? ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
vazui ca detectiveste da nu zisese ea ca facem o echipa?
daca angajatoarea miki
nu mai da pe-aici...a luat-o Liana pe cont propriu ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
alexa si mami spune:
moni, mare dreptate ai. noi abia asteptam sa impodobim bradul, sa vina mosu', nici nu ma gindesc ca nu suntem in casuta noastra, ca avem atitea datorii, perioada sarbatorilor ne face sa uitam de toate neajunsurile, nu se merita sa stricam spiritul lui mos craciun ![]()
liana, ziceai ca esti acasa? acasa, acasa, pe malul oltului? sa stiu unde sa trimit felicitarea.
monica-elizabet spune:
bravo alinutza.
..cum merg tratativele pentru bb2 ? ![]()
eu zilele astea impodobesc bradutul...o sa ziceti ca am innebunit, nu?
dar astia mici vad peste tot braduti si vor si ei...asa am facut si anul trecut si de sf ion cand l-am strans tot nu se saturasera de el...daca tot e artificial, macar sa profitam de el ![]()
ca sa nu va mai zic ca aici brazilienii fac bradul din nov si imediat dupa craciun il strang...deci incep sa se gaseasca ornamente f devreme si totul este impodobit.
oare v-am zis ca aseara cand am fost la cumparaturi l-am vazut si noi pe Moshul Craciun?
trona in mijlocul unui super market casuta lui mosh craciun, o orchestra de moshi craciuni(papushi de marimea unui om) tare haiosi, o craciunita tanara si sexoasa care dadea bombonele copilashilor, un trenuletz care te usca la buzunare(10 dol) si te invartea 2 ture in jurul bradului)
si mosh craciun de-adevaratea
cum zice alex....care ii lua pe cei mici in brate si-i intreba ce vor sa primeasca...ruxi sfioasa a zis ca vrea o papusica barbie si un ponei...dar alex 5 min a vb incontinuu...acum tre sa-l descos sa vad ce a tot cerut
deocamdata am aflat ca vrea mobil(cam toti au si deh...el sa nu aibe)
si un robotel scooby doo...dar restul...ce-o fi
??? oricum am zis ca cel mai bine ii scriem os crisoare moshului sa nu uite...si aflu atunci detalii ![]()
si bineinteles ca nu am avut aparatul la noi ca nu stiam ca-l intalnim pe mosh
dar scria ca-l gasim acolo pana pe 24...asa ca mai avem timp ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post