Vecini rai

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns izabela-maria spune:

AU INCEPUT SA NE AMENINTE, SA NE INJURE SI SA VORBEASCA URAT; SI AM REUSIT SA-I INREGISTREZ. CE AS PUTEA SA FAC CU INREGISTRAREA? DEJA A INCEPUT SA-MI FIE TEAMA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Daca cu politia nu faceti nimic,eventual inregistrezi raspunsul si de la politie si mergeti la o televiziune locala cu inregistrarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by izabela-maria

AU INCEPUT SA NE AMENINTE, SA NE INJURE SI SA VORBEASCA URAT; SI AM REUSIT SA-I INREGISTREZ. CE AS PUTEA SA FAC CU INREGISTRAREA? DEJA A INCEPUT SA-MI FIE TEAMA.

Nimic.
Inregistrarile audio nu sunt probe in procedura civila. Nici macar in penal (ceea ce nu e cazul aici), decat sub regim special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Initial creeata de izabela-maria

Vecinii nostri au venit la noi, bat in calorifer,suna la interfon pentru ca baietelul nostru de 2,5 ani face galagie( fuge prin casa, se joaca cu lego si le mai scapa de jos). Ce sa mai fac? Am chemat politia sa vorbeasca cu ei, dar degeaba. A vazut la Pro TV cazul cu copilul de 6 luni ca mergea in premergator si o deranja pe vecina de sub ei; si a ajuns ca politia sa-l amendeze pe copilas. Unde e protectia copilului cand e nevoie de ea? Cine a mai trecut prin asa ceva sa-mi dea o solutie.

Nu a amendat nimeni un copilas, ci pe parinti.
De ce ar interveni protectia copilului, e acesta in pericol?

Nu discut stupizenia povestii, ci doar strict legal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela-maria spune:

AM FACUT O DECLARARATIE SI AM COPIAT INREGISTRAREA PE UN CD SI LE-AM LASAT LA POLITIE. ACUM SA VEDEM CE SE VA INTAMPLA. AS VREA DOAR SA NE LASE IN PACE SA NE CRESTEM COPII.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

asta e viatza la bloc, din pacate...
ce trist e faptul ca in general ii deranjeaza doar zgomotele facute de copii...nu-i deranjeaza manelele, nu-i deranjeaza scandalurile care au loc intre soti (e cazul vecinilor mei de deasupra care m-au disperat) ii deranjeaza joaca unui copil...

quote:
Initial creeata de izabela-maria

Vecinii nostri au venit la noi, bat in calorifer,suna la interfon pentru ca baietelul nostru de 2,5 ani face galagie( fuge prin casa, se joaca cu lego si le mai scapa de jos). Ce sa mai fac? Am chemat politia sa vorbeasca cu ei, dar degeaba. A vazut la Pro TV cazul cu copilul de 6 luni ca mergea in premergator si o deranja pe vecina de sub ei; si a ajuns ca politia sa-l amendeze pe copilas. Unde e protectia copilului cand e nevoie de ea? Cine a mai trecut prin asa ceva sa-mi dea o solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Cata dreptate ai miruna!Si pe vecinul meu de la patru il deranja premergatorul vecinei de la trei desi mai normal era sa ma deranjeze pe mine (stau la 2)! Mi se pare culmea absurditatii sa te superi pe un copil care nu vrea decat sa cunoasca si sa se dezvolte, dar sa nu te deranzeze smecherasii care sa strag pe la colturile blocului sau cei care isi repara masinile ascultand muzica la maxim si desigur manele!

dariela

Mergi la inceput