Vecini rai

Vecini rai | Autor: izabela-maria

Link direct la acest mesaj

Vecinii nostri au venit la noi, bat in calorifer,suna la interfon pentru ca baietelul nostru de 2,5 ani face galagie( fuge prin casa, se joaca cu lego si le mai scapa de jos). Ce sa mai fac? Am chemat politia sa vorbeasca cu ei, dar degeaba. A vazut la Pro TV cazul cu copilul de 6 luni ca mergea in premergator si o deranja pe vecina de sub ei; si a ajuns ca politia sa-l amendeze pe copilas. Unde e protectia copilului cand e nevoie de ea? Cine a mai trecut prin asa ceva sa-mi dea o solutie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Daca nu ai cu cine sa te intelegi nu ii mai lua in seama. Eu personal i-as lua peste picior de cate ori m-as intalni cu ei

Mamica de Alex 02.04.2003 si Iris 17.08.2007

-> Album foto <-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Tu ai doar grija sa-ti faci datoria, adica sa respecti orele de odihna, de liniste. In rest, n-au ce sa faca, ignora-i! Dar nu-l lasa sa faca galagie la pranz si seara dupa 21. Si nici inainte de 7.30-8 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca puiul tau se incadreaza cunivelul de zgomot la "normal" pt un copil de varsta lui - da-i incolo de vecini (da ignore sau batele si tu in calorifer, ca raspuns).

Eu am 2 baieti de 2 si 5 ani si iti dai seama ce alergatura si chiraiala este. Pentru fotbal in casa am luat minge invelita in panza, sau bile speciale pt baie, cu ciocanul de plastic le-am zis ca au voie sa bata doar canapeaua. Programul de viata e unul care se incadreaza in cel al vietii cotidiene - se trezesc pe la 8 dim, la pranz dorm de la 14 la 17 si seara se culca pe la 22.30. Cea mai mare galagie o fac pe la 22.00 cand ii bag in cada si pe coloana de la bai se si aude. Nu mi-a batut in teava decat baba de deasupra si i-am batut si eu. Dupa cateva episoade s-a potolit. Marea majoritate a vecinilor sunt oameni mai in varsta, dar au avut si ei copii si atata timp cat respectam orele de somn, nu protesteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Si al meu uneori zici ca e o armata intreaga pusa sa darime casa,dar nu ai ce sa le faci,sint copii si asta e "meseria" lor sa fuga,sa se joace sa mai si chiraie cit ii tin plaminii,iar vecinii tai cred ca sint niste persoane foarte neintelegatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Iete ironia sortii: protectia copilului e reclamanta in cazul de la protv. adik nu institutia ci o angajata a ei, da oricum...

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela-maria spune:

Programul de liniste il respectam pentru ca la ora aceea dorm copii(mai am o fetita de 5 luni). M-am gandit intr-un timp sa-l duc la gradinita, dar miam revenit pentru ca nu vreau sa vina bolnav acasa si sa o imbolnaveasca si pe fetita. Iar vecinii mei ar trebui sa dea viata unui copil sa vada ce bine e cand cineva se leaga de copilul lor si nu-l lasa sa se desfasoare. Noi in continuu ii facem observatie copilului: sa nu fuga sau sa nu faca galagie. Dar mai vedem noi pe parcurs..............pe cand va creste si fetita.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

coana de sub mine ne-a terorizaat pana ce fata a implinit 6 ani...ca o aude mergand, ca rade prea tare, ca plange la 1 noaptea...ne-a amenintat cu protectia copilului spunand ca ne batem fata (ea se juca impreuna cu tatal ei, se alergau si evident tipa, dar de bucurie nu ca e batuta)...acum se plange ca scartaie parchetul si patul din camera noastra....nu stie ce o asteapta (in curand vine bb2)...

30+
AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Ce bine ca stam la curte la cat e de agitat Cristi cred ca nu dormea un bloc intreg !
In schimb soacra-mea se tot plange ca e galagie "deasupra" - ea sta la etajul 2. He, he, daca am sta noi acolo, cred ca ar ajunge la balamuc

Ingrid si Cristi 4 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pai, vezi, Gratiela, stia coana ce stia! A scartait patu'...ii era teama de ce urmeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by anya

Pai, vezi, Gratiela, stia coana ce stia! A scartait patu'...ii era teama de ce urmeaza

Anya

Mergi la inceput