Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 46

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

fetele , a mai facut cineva laparo zilele astea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Bebekom, are dreptate Ralu, la inceput e greu sa te bucuri, eu si acum stau cu stres(dar alte probleme).Aveam intepaturi parca imi venea CM in fiecare zi, mergeam la toaleta si eram stresata sa nu vad rosu.
A fost bine, ca am mers la Tutunaru din 2 in 2 saptamani si ma linisteam, am luat tratament exact cum a zis.
O sa vezi o sa fie binE, incearca sa stai cat mai linistita si fizic si phisic.
Daca vrei mai vorbim pe PM, e greu pt. celelalte(ca doar stii cum e).
Eu vreau(toate vrem) sa ne ajunga din urma, sa ne urmeze.
Salutari la toate tutunicile.

22+RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

bebekom abia acum am citit vestea cea buna
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIII
sincer chiar plang de bucurie, stiu prea bine cat iti doreai
ce ma bucur pentru tine, o mare minune
te pupic
si te astept cu vesti dupa ce vii de la doctor, cred ca esti in al noulea cer, nu te teme totul o sa fie bine, un nou sufletel se va naste

maria 08 multi pupici speciali si pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

Buna, fetelor!Felicitari viitoarelor mamici!Sunt noua la acest subiect si vreau sa aflu cateva informatii.Dr.Tutunaru face si fiv-uri cu donatoare de ovule?Daca da,in ce consta aceasta interventie si cam cat costa?Am citit mai mereu pe forum si am vazut ca este f apreciat de paciente.Multumesc si Mosul sa va aduca darul visat.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Bna fetelor!

La noi a nins ca in povesti! Asa ma bucur, ma gandesc la Mos Craciun, va avea zapada ca sa poata aluneca mai iute catre noi cu tolba plina de bebei !

Eu l-am intrebat pe Tutu, de fapt el imi sugerase la prima monitorizare, daca nu imi face IA pentru ca asa cum v-am zis spermograma sotului e slaba. M-a intrebat daca vreau sa fac IA fara sa vad care e starea trompelor. Si eu ma gandisem sa fac lapao inainte de IA asa ca acum acesta va fi urmatorul pas.

Dupa procedura de IA facuta de Tutu, cat te lasa sa stai cu picioarele mai sus decat corpul? Si unde o face, la cabinet sau la spital?

Cred ca la mine astazi e prima zi de rusi (ma rog, cateva picaturi deocamdata). Ma bucur ca au venit, ma speriase foliculul-chist care nu se mai spargea. O sa incep noul an cu , pe 1 ianuarie 2007 incepe perioada fertila!!!!!

V-am pupat

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Buna fetelor. Nu am mai scris de ceva timp. in ianuarie il sun pe Tutu pt laparo. sper sa fie bine. acum astept sarbatorile si incerc sa ma detasez putin de toate problemele. Va pup si va doresc tuturor sarbatori fericite si fie ca anul ce va veni sa ne implineasca visul.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput