Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 46

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

magdita, io pe oricine vad pe acolo , ma gandesc .. oare scrie pe site sau nu ... deh paranoia ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Bebekom FELICITARI ,se vede ca e luna cadourilor.
A venit mosul, ce bucurie.
Sa va aduca la toate II liniute, iar pentru viitoarele mamici bebelusi la termen si sanatosi.
Mai vrem vesti bune ca acestea.

22+ RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Va salutez si va pupez pe toate!
Magdita cu fiecare zi bifata te vei simti din ce in ce mai bine.Eu azi ma simt mai bine ca ieriPe mine ma dureau umerii la asezare in pat.Naspa rau chestia asta!Ai vazut?Am scris la trecut,deci in curand nici pe tine nu te vor mai durea
Georgia ai dreptate.Si mie mi-e dor de Zeno,dar a spus ca nu va mai scrie des pentru ca se pregateste pentru un mare pas legat de taramuri mai calde asa ca sa de-a DD sa-i ajute sa-si implineasca dorintele!
Maria pun aici un link.Poate mai vor si alte fete sa vada.Personal nu apucasem sa ma interesez pentru ca intre timp m-am razgandit.Adeca la mine nu prea e indicat sa-l fac.Uite: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=47503 Si tin pumnii!
O zi excelenta!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mersi Magdita de raspuns, nu dureaza chiar asa de mult de la programare pana la operatie. Inca 2 luni pe langa cei 3 ani de asteptat bebele nu e chiar asa de mult.
Chiar, ma intrebam cine iti da concediu medical, Tutu sau medicul de familie? Cate zile de internare ai avut? Inca ceva, citeam la ghidul de laparo ca poti sa te duci cu caseta ca sa iti inregistreze operatia. Mai este valabil? (de, sunt la varsta intrebarilor).
Sper sa te vindeci repede si sa ne spui cat mai repede ca ai un pui in burtica.

Giorgia_c eu cred ca am fost impreuna la monitorizare. Din 23 nov eu am fost din doua in doua zile la Tutu (ca nu s-a spart foliculul meu cel naravas nici cu pregnyl).

Va doresc sfarsit de saptamana placut,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Lucialu: Multumesc! Cred c-o incerc si pe asta in ianuarie!!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by felix76

Mersi Magdita de raspuns, nu dureaza chiar asa de mult de la programare pana la operatie. Inca 2 luni pe langa cei 3 ani de asteptat bebele nu e chiar asa de mult.
Chiar, ma intrebam cine iti da concediu medical, Tutu sau medicul de familie? Cate zile de internare ai avut? Inca ceva, citeam la ghidul de laparo ca poti sa te duci cu caseta ca sa iti inregistreze operatia. Mai este valabil? (de, sunt la varsta intrebarilor).
Sper sa te vindeci repede si sa ne spui cat mai repede ca ai un pui in burtica.

Giorgia_c eu cred ca am fost impreuna la monitorizare. Din 23 nov eu am fost din doua in doua zile la Tutu (ca nu s-a spart foliculul meu cel naravas nici cu pregnyl).

Va doresc sfarsit de saptamana placut,

Felix

Felix, concediul medical ti-l da de la spital, cand te duci la o saptamana de la operatie pentru fire.
Fisa de internare ti-o face cu o zi inainte de operatie(cand mergi la analize) si daca te simti bine poti pleca acasa chiar in ziua operatiei, insa dupa-amiaza. Iar in legatura cu caseta, din pacate nu mai e de actualitate. Eu am mers cu caseta degeaba, nu le mai merge aparatura de inregistrat. Asta e.
Pupici tuturor!

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

felix76, iti multumesc mult! Si sotul meu e "varza", si eu am facut laparo dupa 2 IA nereusite, iar acum... nu imi vine sa cred. Asa ca iti doresc succes si sa reusesti in curand!
aaandreea78,iti multumesc si tie! Abia astept sa ajung si eu asa ca tine, la 22s, apoi la 38s si apoi cu bebe in brate. Voi ce faceti? Si acum, daca tot m-ai bagat in seama, zi-mi si mie daca ai simtit ceva intepaturi in primele saptamani? Pupici pe burtica! Sa cresteti mari!
Pup toate fetele!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

felicitari bebekom
eu am avut dureri destul de mari , ca la CM, eram convinsa in fiecare zi ca-mi vine.
sa incepi tratamentul lui tutu, aicfol, magne b6, utrogestan si pregnyl, si lucrurile vor sta mult mai bine, mai ales psihic, ca stii ca-i dai lui bb tot ce are nevoie. la inceput e greu sa te bucuri dar sarcina devine reala si sigura cu timpul.
succes si enjoy!

a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
16+
drumul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

ralu_t, multumesc mult!Deja fac un pregnyl la 4 zile, utrogestan iau 4/zi, acid folic si magneb6. Asa ca sper sa fie bine. Tu, cum te simti? Ce face bebe? te loveste tare? Pup burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felix eu am inceput monitorizarile din 03.12.. deci se prea poate sa ne fi suprapus ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput