Ce regreti mai mult....
Raspunsuri - Pagina 2
diaan spune:
Si eu regret ca ar fi putut fi o poveste frumoasa... In rest nu cred ca mai conteaza altceva...
maraki spune:
Nu regret nimic, mi.a placut sa fiu cu el si sa-mi deschid sufletul.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Johnson spune:
quote:
Originally posted by alessia105
On topic :
Eu am o vb "fiecare sut in popou , e un pas inainte " ...
...dar si sa traiesti o viata cu hemoroizi...
iula78 spune:
Eu am ales sa pt ceea ce am facut (daca a fost cazul), decat sa regret ceea ce nu am facut si as fi putut face. Si acum imi sta pe creier, desi au trecut vreo 4 ani, ca nu i-am dat un pumn in nas unui individ abject care m-a trisat intr-un mod grosolan.
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by Johnsonquote:
Originally posted by alessia105
On topic :
Eu am o vb "fiecare sut in popou , e un pas inainte " ...
...dar si sa traiesti o viata cu hemoroizi...
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence!
..e si asta un punct de vedere...si nu chiar incorect!
angelinajoli spune:
Eu am cam facut in viata asta cam ce am simtit,si spun eu,ca am simtit-o din plin!!!
sanduta spune:
Sa regreti ce??? Ce ai facut sau ce nu ai facut???
Daca regreti ce ai facut inseamna ca nu ai incredere in tine ca iei decizii corecte pt tine.
Daca regreti ce nu ai facut inseamna ca ai fustrari si viata ta e plina de "ce ar fii fost daca" care te pot duce la disperare.
Eu imi regret greselile pe care le-am facut. Incerc sa nu le mai repet, dar aceste greseli mi-ai distrus o multime de spoerante.
Ce nu pot ierta e ca daca imi deschid sufletul pt cineva (foarte greu o fac, trebuie sa am incredere multa in aceea persoana) aceea persoana sa nu-i pese de trairile mele. Eu consider ca e cel mai dureros sa nu aiba nici o reactie la ceea ce simpti tu.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares