Brazi de Craciun

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Si ai cumparat brad ??? De unde ???
Si eu sunt f interesata

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Inca nu l-am luat.De ochit am ochit unul la Selgros de 1.80 inaltime la 142 lei si arata bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Si eu mi-am pus in gind sa iau unul artificial.
Am vazut in Metro unul BESTIAL! Era 210 ron la 2,40, dar era singurul si spuneau ca mai aduc!
In Carrfour era unul tot de 2,40 la 135 ron dar era cam ciudat, adica tepii erau de 2 nuante si se vedea ca e artificial.
Si eu l-am ochit pe cel din Selgros de 1,80. Parca Brad Carpati se cheama...dar mi se pare cam mic, eu vreau de macar 2 m...
Batfta si succes la cumparaturi!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Mie imi plac sa fie cat mai bogati si cat mai zburliti.....sa para naturali.
Mi-ar fi placut sa gasesc unul cu fibra optica ca sa scap de pus beculete dar cu fibra erau doar cei mai micuti.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

noi tocmai in seara asta am luat unul din Praktiker, are 2 m si a costat numai 500 mii! l-am vazut impodobit, de fapt fiecare model era expus si impodobit, si arata binisor. Nu-i f. bogat, dar nici rau n-arata, mai ales daca pun globurile pe el. Erau mai multe modele, initial am vrut unul mai mic si mai bogat, dar apoi l-am ales pe asta. Are si suport inclus in pret.
Am fost si la Real, dar acolo sunt mai scumpi, intre 1-2 mil.
Anul trecut am patit-o si noi, ne-am gandit prea tarziu si n-am mai gasit nicaieri.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Fetelor, nu vreau sa va dezamagesc insa cred sincer ca o sa va para rau dupa bradul natural. Sa ma explic: buba cea mai mare e mirosul, asta artificial, oricat de frumos si practic ar fi, pute a plastic si chimicale (parca a petrol) si din pacate mirosul ala nu iese oricat l-ai aerisi. Sa nu mai pomenesc de mirosul de natura/munte/aer curat/sarbatoare/CRACIUN care ti-l inspira un brad adevarat pe care nu-l mai regasesti!
Noi avem unul foarte frumos, bogat si inalt, a costat o caruta de bani (80 euroi - la oferta 50) si la inceput ne-am felicitat pentru "afacere" - cheltui o singura data si il montezi/demontezi cand ai chef...deci primul Craciun a fost entuziasm maxim, mi se parea putin ciudat ca nu simt parfum de brad dar nu m-a interesat prea tare... al doilea Craciun a fost ok dar a scazut drastic entuziasmul...al treilea trist deja, dupa ce l-am impodobit m-am pus pe plans si cred ca am facut o alergie de la plasticul ala ca m-a usturat pielea pe maini si fatza toata noaptea, sa nu mai spun ca uram mirosul ala artificial din tot sufletul, daca nu aveam copil cred ca nu ne prindea Craciunul cu "brad" in casa. Acuma ar trebui impodobit iar ca vine Mos Nicolae saptamana asta, tot aman si am o strangere de inima...nu-l mai suport!...cred ca merg sa-mi caut un brad adevarat in ghiveci, mic dar adevarat sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Tdi, chiar se simte mirosul puternic de chimicale?M-ai pus pe ganduri........ bine ca inca nu il cumparasem.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

se simte tare...acuma nu pot sa afirm ca la toate...fa o proba la magazin, miroase-l de aproape, eventual in cutie! fara gluma...succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by TOMALAVINIA

Tdi, chiar se simte mirosul puternic de chimicale?M-ai pus pe ganduri........ bine ca inca nu il cumparasem.........

Deci,eu nu o contrazic pe Tdi ,poate ca bradul ei intr-adevar miroase,insa iti pot spune ca noi,parintii si socrii avem braduti artificiali si niciunul nu miroase a chimicale,petrol....

Ceea ce vroiam eu sa va intreb este daca in hipermarketurile de acasa se gasesc brazi artificiali cu fibra optica?Stiu ca micuti sunt,dar mari la 1,80,2m..se gasesc?

Flori

------------------------
Sarbatori fericite
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

eu sunt dezamagita deja...pt. ca nu mi-am dorit niciodata brad artificial...de cand ma stiu eu am avut numai brazi naturali, bogati si inalti pana in tavan... va fi primul Craciun fara brad natural...sotul ma bazaia demult sa luam unul de plastic. dar motivul la noi e altul: noi inca stam la bloc, n-am loc de brad decat langa calorifer si sa nu va spun ce haram mi-a facut bradul in fiecare an, mai ales ca eu n-am luat niciodata unul mic, s-a uscat dupa 1 saptamana...o sa-mi lipseasca mirosul de brad natural, dar cred c-o sa dau cu spray...asta e.
P.S.: al meu nu miroase a chimicale sau petrol. acuma, sa vedem cand va fi instalat.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Noi am cumparat in urma cu 3-4 ani un brad artificial de la Metro si suntem f multumiti de el. Pretul a fost in jur de un milion. Noi il impodobim pe la jumatatea lui noiembrie si il tinem cat ne place, sfarsitul lui ianuarie sau mai mult, deci aveam nevoie de unul artificial. Nu miroase a chimicale, etc, dar poate depinde de brad.
Doar anul acesta sotul meu a luat un spray pt miros, dar cand il foloseste si deschide geamul, asa ca ce miros...
Noi locuim acum foarte aproape de munte, brazi, asa ca atunci cand vrem miros natural mergem direct la sursa

Mergi la inceput