Brazi de Craciun
Buna tuturor!In acest an vreau sa le cumpar fetelor un brad artificial. Cum oferta e ff mare dar calitatea lasa de dorit, as dori niste sfaturi utile in alegerea lui.
Raspunsuri
soanso spune:
buna dimineata,
sunt unele magazine cash&carry care vand brazi artificiali si au din fiecare model unul expus si chiar impodobit ,asfel incat poti vedea ce cumperi si cum arata,sfat :cauta sa cumperi unul care sa arate cat mai aproape de cei naturali ma refer aici la culoare(daca nu preferi alb) ,sa fie cat mai bogat (sa aiba tepii lungi si desi)si sa fie de inaltine peste 1,5 .
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
V. Erica spune:
Soanso ti-a raspuns f. bine la ce trebuie sa fii atenta.
E bine sa mergi sa vezi cu ochii tai. Eu am trecut prin cateva hipermarketuri si apoi m-am decis. Anul trecut, cu 2 saptamani inainte de Craciun nu mai gaseai niciun brad artificial sub 5-6 milioane, asa ca anul asta am invatat lectia. Am luat de curand unul de 1.8 m, frumos, un raport bun calitate-pret.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
TOMALAVINIA spune:
Va multumesc mult ptr raspunsul prompt.Incep cu Selgros si apoi cu real si metro. Sa vedem ce gasim..........acum daca spuneti ca se vor scumpi.....
si multa sanatate!
erica cam cit a fost bradul vostru?
miki68 spune:
Eu am luat ieri unul din Carrefour (2,5 mil.lei), foarte frumos. Mai era un model (chamonix se numea), tot la 2,5 mil.lei, cu conuri, insa crengile erau dintr-un material f.elastic si cand am incercat sa pun un glob (din cele expuse), creanga s-a lasat mult in jos. Cel luat de mine are 2 m. si 10 cm. si, pus in stativ, are in jur de 2,20 m. (asa spunea un vanzator). Succes la cumparat bradul ideal!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ariel_7000 spune:
am luat anul trecut de la cora unul foarte dragut:"abete delle alpi". suntem foarte multumiti de el.
alexutza 4 ani si 20 +
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Victoria spune:
Noi avem unul de vreo 4 ani si sunte, f. multumiti de el - refuz sa mai cumpar brazi taiati care sa moara aruncati...am plantat cativa in curte...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
TOMALAVINIA spune:
quote:La asta ma gandeam si eu, ca sunt fff scumpi si dupa 2 sapt ii arunci.Asa ca mai bine investesti intr-unul artificial.
Originally posted by Victoria
Noi avem unul de vreo 4 ani si sunte, f. multumiti de el - refuz sa mai cumpar brazi taiati care sa moara aruncati...am plantat cativa in curte...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
si sanatate multa!
szivarvany spune:
Si ai cumparat brad ??? De unde ???
Si eu sunt f interesata
Daria & GIULIA(2004 08 16)
kitzy spune:
Si noi ne-am luat anul asta brad artifical de 1.80 cu 300 Ron de la Auchan din Iulius Mall, arata super bine, e bogat, culoare foarte naturala, tepos de numa, cu tepi luni si desi, si ce-mi place la el e ca are toate crengile cu insertie maro, inclusiv pe varfuri si arata exact ca un brad natural.
18+ cu posibil