dr.Huang si terapia sa cu "celule stem"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Draga Mihaela_p imi cer mii de scuze daca am suparat sau jignit pe vreunul din parintii care au fost sau vor pleca in China.
Nu stiu sincer cum as fi reactionat daca si puiul meu nu ar fi avut sanse aici!Dar ceea ce stiu sigur e ca nu mi-as fi dorit sa fie cobaiul nimanui(nu spun ca ceilalti parinti si-ar dorit asa ceva).Nu judec pe nimeni pt nimic.
Tot ce-mi doresc e ca toti parintii sa fie corect informati si apoi fiecare sa decida(Cu capul,inima sau sufletul lor),iar bunul DD sa le lumineze mintea si sa le usureze sufletul.
Doamne ajuta!

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Intrati si va minunati cit de mare e gradina Domnului:
http://www.celulestem-sua-romania.ro/,aceasta adresa mi-a trimis-o mihaela p.Am citit si m-am minunat ,este uimitor pina unde se poate ajunge. Acum 3 ani cind l-am contactat pe dr huang,am contactat si o clinica din state. Am primit o informare foarte vasta un dosar foarte detaliat dar care se incheia cu :"datorita legislatiei nepermisive din Statele Unite va informam ca interventia se va face in Republica Dominicana "
Sanatate multa,Dan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Scuze adresa este http://www.celulestem-sua-romania.ro/
Dan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Buna seara!
Asa cum reiese din nume utilizator, am o oarecare virsta si continui eu, o oarecare experienta cistigata pe parcursul vietii. Va urmaresc de ceva vreme,citesc cu mare interes situatiile prin care sunteti nevoiti sa treceti dar pentru moment nu are rost sa va spun toata povestea mea pentru ca este foarte lunga. Ce pot sa va spun insa este ca trebuie sa luptati enorm asa cum am facut si eu caci indiferent cit de mare este disperarea exista si o parte frumoasa pe care trebuie s-o descoperiti singuri. Retineti va rog, vorbesc in cunostinta de cauza.Dupa doua generatii de persoane cu handicap (mama si fiica) sunt acum la a treia-
nepot(ironia soartei-nici unul nu are legatura cu altul)! Acum nu am timp sa scriu, dar am sa revin cu informatii noi,cu experiente traite si
cu locuri bune de tratamente cu rezultate.Aveti incredere in voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

quote:
Originally posted by babette

Buna seara!
Asa cum reiese din nume utilizator, am o oarecare virsta si continui eu, o oarecare experienta cistigata pe parcursul vietii. Va urmaresc de ceva vreme,citesc cu mare interes situatiile prin care sunteti nevoiti sa treceti dar pentru moment nu are rost sa va spun toata povestea mea pentru ca este foarte lunga. Ce pot sa va spun insa este ca trebuie sa luptati enorm asa cum am facut si eu caci indiferent cit de mare este disperarea exista si o parte frumoasa pe care trebuie s-o descoperiti singuri. Retineti va rog, vorbesc in cunostinta de cauza.Dupa doua generatii de persoane cu handicap (mama si fiica) sunt acum la a treia-
nepot(ironia soartei-nici unul nu are legatura cu altul)! Acum nu am timp sa scriu, dar am sa revin cu informatii noi,cu experiente traite si
cu locuri bune de tratamente cu rezultate.Aveti incredere in voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alex spune:

ytyuuii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

Eu urmeaza sa nasc in scurt timp si as fii vrut sa recoltez celule stem la nastere din cordonul ombilical dar vroiam sa va cer parerea,credeti ca intr-adevar este ceva ,,folositor,,in caz de urgenta?in cazul unei tragedii respectivul pacient are sanse de vindecare daca se efectua transplantul?oare merita aceasta investitie sau cineva beneficiaza de acesti bani fiind o afacere infloritoare?voi ce a-ti face in locul meu a-ti recolta?va cer parerea pt ca dezbateti asemenea subiect si aveti mai multe cunostinte decat mine?
sanatate multa

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 30sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by oprescuflore

Eu urmeaza sa nasc in scurt timp si as fii vrut sa recoltez celule stem la nastere din cordonul ombilical dar vroiam sa va cer parerea,credeti ca intr-adevar este ceva ,,folositor,,in caz de urgenta?in cazul unei tragedii respectivul pacient are sanse de vindecare daca se efectua transplantul?oare merita aceasta investitie sau cineva beneficiaza de acesti bani fiind o afacere infloritoare?voi ce a-ti face in locul meu a-ti recolta?va cer parerea pt ca dezbateti asemenea subiect si aveti mai multe cunostinte decat mine?
sanatate multa

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 30sapt

Draga mea eu daca as fi in locul tau DA as face o astfel de investitie chiar daca ar fi posibil sa nu am nevoie niciodata.Aceste celule recoltata acum la noi se fol in tratarea leucemiilor si a altor boli.Dar nu promite nimeni ca face minuni si ca se va ridica dupa o lunga paralizie(sincer mi-as dori-dar nu se poate inca).
Asa ca tu hotarasti cum e mai bine pt tine.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Draga @oprescuflore, categoric DA. Fara nici o ezitare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Draga Flori, si eu sunt insarcinata cu al doilea copil si intentionez sa recoltez si sa pastrez celule stem de la noul bebe. O fac in primul rand pentru el/ea si in al doilea rand pentru Daria - cine stie ce descoperiri se vor face in domeniul medical in urmatorii ani?...

Mergi la inceput