ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Multumesc pt primire!:)
Numele l-am ales pt ca mi-a placut! Inca dinainte de a fi casatorita imi doream un baietel pe care sa-l cheme David! Asa a fost sa fie, numele acesta il dorea si sotul meu pt un posibil baietel, deci a fost ok! Pe bunicul meu, tatal mamei, un om deosebit pe care l-am iubit si inca il iubesc-post-mortem- f mult, il chema David!:)
Ce as putea sa spun despre noi? David este neamt, l-am nascut in Germania si la 13 zile (ale lui David), am venit in Pitesti;de atunci, aici suntem si aici vom ramane...asa sunt unii barbati, dar nu vreau sa vorbesc despre asta!

Va doresc tuturor, un an nou plin de sanatate, bucurii si impliniri pe toate planurile!
LA MULTI ANI si decenii si de ce nu, secole!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

La multi ani! Sa aveti un an mai bun decat cel ce a trecut, cu sanatate, iubire si impliniri!
Sper sa mearga... www.e-felicitari.net/felicitari/996-iti_doresc.php?id=1143959934613480" target="_blank">va pupam dulce!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor,
bine v-am gasit pe 2008.
fetelor haideti la o cafea cu vanilie si la o barfa. cafeaua o dau eu, voi veniti cu barfele.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

LaMultiAni si in acest nou an! Ptiuuuu, ce buna fu cafeluta, multam mult! Acu tre sa aduc o barfa...am fost azi-noapte in centru,in piata Vasile Milea, a fost super! Cine a mai fost pe acolo?

Gia (mami de David Lee Turbo 2ani+1luna)

Mergi la inceput

gia,
cred ca a fost super. ce tare dor imi e de pitesti dar in iunie o sa vin acasa pt o saptamana. fetelor- cred ca inca petreceti de nu ati bagat macar coada ochiului pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Bine ati venit in 2008!
Gia bine ai venit printre noi.
Am sosit si noi din calatoriile la Deva unde a fost ff frumos. Avem acolo niste prieteni deosebiti cu care ne simtim bine de fiecare data. Copilasii nostri au fost prietenosi si cumintei foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

LA MULTI ANI ! vad ca nu este activitate pe aici , banuiesc ca acum sunteti in recuperari dupa sarbatori .astept sa povestiti ce-ati mai facut in perioada sarbatorilor ,pe unde v-ati plimbat si ce-ati vazut . eu am stat acasa...vorba vine...am avut cele mai triste si mai obositoare sarbatori din viata mea ,asa ca astept sa vad ce faceti voi ,poate imi mai revin.

Dana

Mergi la inceput

elyda
pai nici noi n-am facut mare lucru de revelion.la 23.30 ne-am culcat , n-am m stat pana la 0.00 .de-aia n-am ce povesti si astept fetele sa ne povesteasca cum s-au distrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by mathilda

elyda
pai nici noi n-am facut mare lucru de revelion.la 23.30 ne-am culcat , n-am m stat pana la 0.00 .de-aia n-am ce povesti si astept fetele sa ne povesteasca cum s-au distrat

cred ca inca se mai distreaza ca nu mai apar pe aici deloc.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR!
Eu m-am distrat destul de bine p-aici, prin oras, maine mergem sa facem o partida de paintball in Trivale. Abia astept sa vad cum e. Sapt trecuta am avut tupeul sa ma dau in doua masinarii in Oraselul Copiilor. Am avut cele mai active sarbatori de pana acum (comparativ cu ce faceam inainte). Sper sa fie un an mai bun pt mine si familia mea si, bineinteles, pt voi.
Eu vizitez acum mai putin forumul, ca a inceput barbatu' sa se cam ia de mine, ca stau toata ziua pe calculator.

Mergi la inceput