Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(5)
Raspunsuri - Pagina 8
cleopatra70 spune:
Buna,dragele mele!
Maryb,sa stai linistita sa nu te stresezi ca Dumnezeu stie El planul cu tine,nu te va lasa sa nu ai copilas,maine sa dea Domnul sa ai 2 liniute clare cu un bebelus sanatos si bun care sa stea la mami pana la termen in burtica.Ma rog pentru tine neincetat sa fie bine si trebuie sa fie,ca mare minune ar fi.Sfantul Stelian cred ca ti-a auzit rugaciunile si te va rasplati.Iti trimit un gand frumos de graviduta sa te molipsesti dupa mine si tuturor fetelor care doresc sa se molipseasca dupa mine cu unul sau cu doi copilasi.Dumnezeu sa te ajute si sa aiba grija de tine!
Montytaiana,sa dea Doamne Doamne sa-ti reuseasca inseminarea ca ce bine ar fi,ma voi ruga si pentru tine sa reusesti ca trebuie sa primim multe minuni lunile acestea ca sunt multe sfinte sarbatori,roagate cu toata fiinta ta si o sa fie cu reusita.Dumnezeu sa te vegheze si sa te ajute!
Leny,sa dea Dumnezeu si la tine sa mearga bine cu investigatiile si sa-ti indeplinesti visul cat mai repede,sa ai mare credinta in Dumnezeu,Maicuta Domnului si toate puterile ceresti ca o sa fie bine.Eu o sa ma rog pentru tine.Doamne ajuta sa fie cu reusita si sa te vegheze Dumnezeu tot timpul!
Magduta,sa ai rabdare ca te va ajuta si pe tine Dumnezeu nu te va lasa asa,sa te rogi neincetat si eu ma rog pentru tine, nu va dura mult pana ne vei anunta ca ti s-a indeplinit frumosul vis!Dumnezeu sa te vegheze pe fiecare zi si sa te ajute!
Va iubesc mult pe toate ca sunte-ti deosebite!Dumnezeu sa fie cu noi!Doamne ajuta!

sunshine4ever spune:
Cleopatra esti minunata sa te auda Bunul Dumnezeu si sa te ocroteasca si pe tine. Si de Sfintele Sarbatori sa ne dea numai bucurie si liniste sufleteasca si sa ni se implineasca visul
in asteptarea unui ingeras
criss_2081 spune:
dragele mele, in scoala unde lucrez este si gradinita si astazi am ajuns pana acolo si prichindeii aveau serbare.
ma credeti ca mi-au dat lacrimile cand i-am auzit cum canta, mai ales ca am vazut cativa pitici de iti venea sa-i mananci, ma gandeam ca eu la serbarile copilasilor mei o sa fiu plina de emotii si nu cred ca voi putea sa ma stapanesc sa nu plang .
offf, de abia astept sa fiu si eu mamica si sa am "contract" cu gradinita 
maryb spune:
criss_2081, imi dau seama cat de emotionant a fost sa-i auzi cum cantau.
fetelor, daca as putea sa va ajut...insa eu nu pot, ci numai Bunul Dumnezeu. Mie nici acum nu-mi vine sa cred ca am 2 teste slab pozitive si ca este posibil sa fiu graviduta. Inca nu realizez si nu imi vine sa cred. Dumnezeu e mare si ne iubeste pe fiecare dintre noi si cu siguranta ne va ajuta pe toate sa ne indeplinim acest vis.
pentru toate fetele.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic
baby_r7 spune:
intru acum un pic........si cu scuzele de rigoare pupicesc toate fetele minunate de la acest subiect.
de cand am venit la voi , am o pace interioara si sunt mult mai impacata cu viata mea si accept mult mai usor incercarea la care suntem supuse toate.( dorinat mare de a avea copii si totusi neputinta..........)
dar sunt sigura ca va vani soarele si pe strada mea intr-o buna zi.
sunteti adevarate exemple pentru toate aspirantele la statutul de
..........si va iubesc mult.
maryb imi pare rau ca abia acum te felicit..........
eu sunt sigura ca esti graviduta si sper cat de curand sa te convingi si tu........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eu am reusit sa duc pentru a treia oara aseara lista noastra la SFANTUL MASLU si simt ca in curand mai multe fete vor veni cu vesti bune.........

pe toate fara nici o exceptie si sper ca voi reusi sa mai si scriu, nu numai sa citesc............
unde esti, bebe??????
ROXANA
maryb spune:
baby_r7, ce bine ca ai mai intrat si tu pe la noi. Multimim pentru ce-a de-a treia listuta pe care ai dus-o la Sfantul Maslu, sa dea Dumnezeu sa se indeplineasca visul tuturor fetelor.
si eu tind sa cred ca sunt gravi, am 2 teste slab pozitive, sper ca de maine sa vad si eu clar cele II liniute magice. Numai Dumnezeu a facut posibila aceasta minune in viata mea si Ii multumesc mereu pentru minunatul dar pe care mi l-a trimis chiar in prag de sarbatori.
marryan spune:
buna dragele mele!
Mia fost dor de voi, nu am mai intrat din lipsa totala de timp, si cred ca si mai rar voi intra nu am voie de la servici....
Va multumesc din suflet pentru ca ati fost alaturi de mine, sunteti un grup de fete minunate, de fapt nici nu am cuvintele potrivite ca sa va descriu in cuvinte cit de tare mam atasat de voi si pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu! Multumesc la toate fetele care ati dus lista la biserica sperind ca bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toate!
Si eu mine cu ajutorul lui Dumnezeu voi merge la biserica si o sa dau listuta noastra si ma voi ruga pentru fiecare din noi sa primim cadoul mult asteptat, si cele care deja ati primit sa va ajute Dumnezeu sa fiti bine pina la sf celor 9 luni!
Maryb iubita te felicit pentru testele de sarcina pozitive fii sigura ca esti graviduta, nu te indoi ca asa este si confirmarea de la medic tot asta iti va spune ca esti posesoarea unui bb! Sa dea Dumnezeu sa ai parte de o sarcina frumoasa, un bb sanatos la termen! Ma bucur fr mult pentru tine, Dumnezeu intradevar face minuni!
eu asa si nu am mai ajuns la medic din lipsa de timp, dar cred ca voi fi nevoita sa o fac, deoarece de vreo citeva zile nu pot minca nimik, mii greata, manink numai sarat, mirosuri prajite ma omoara, cartofii preajiti e mincarea mea preferata acum numai pot minca nici sa ma mai gindesc la ei, apa nu o pot bea, este diferita, am apa in gura mereu, fructe numai cind ma gindesc imi face bine si as minca cu tona, somnul ma ia oriunde as fi in transport la servici nu imi pot tine ochii deschisi, ma doare capul des, ametesc, sinii nu sau dat inapoi asa mariti au ramas, si am inetles ca ei mai greu se refac la loc, slabesc din cauza ca nu pot minca.....test nu am mai facut dar toate astea imi da de banuit starea mea....oare mai sunt insarcinta si am fost CM peste sarcina? E posibil asa ceva?
Ma rog la Dumnezeu sa fiu bine macar sa pot lupta incontinuare sa primesc un dar frumos de sarbatori!
Dumnezeu sa fie cu noi!
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
maryb spune:
marryan, draga mea, iti multumesc din suflet pentru gandurile bune.
Doamne Ajuta sa fie bebe la tine in burtica si sa fi fost CM peste sarcina. Ai toate sansele pentru ca ai absolut toate simptomele unei sarcini. Dumnezeu sa te ajute si sa fie totul bine. Te rog sa ne tii la curent, poate faci si un test. 
marryan spune:
Marybdraga mea multumesc de incurajare, cred ca miine voi face testul ca deja mii tare rau, numai stiu ce sa fac, capul ma doare de citeva zile, nu beau nimik nici o pastila asa am hotarit ca sa ma deprind fara pastile....noaptea ma trezesc citeodata si mii greata de mor de vomitat inca nu am reusit ca nu pot dar....nustiu ce se intimpla cu mine, macar de ar fi bb inca in burtika si totul sa fie in regula, mii frica sa ma gindesc la alte lucruri ce se pot intimpla.
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
maryb spune:
marryan, ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie bebe la tine in burtica si sa-ti rau din cauza ca sarcina merge bine.
si mie imi este cam rau acum si astazi la un moment dat am avut niste stari de ameteala....si eu sunt abia in 4 saptamani fix azi.
te rog sa ne dai de veste maine si ma rog pentru tine sa ne aduci numai vesti bune.