Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

ura marib
cred ca esti tare fericita, si lasa incertitudine o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

maryb Felicitari!!!!
Sa dea Domnul sa stea bebita la tine in burtica 8 luni de acum inainte si sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

multumesc frumos fetelor, daca va fi Voia Domnului totul va fi bine, sunt convinsa de asta. Eu ma rog sa-l lase la mine in burtica pentru inca 8 luni si sa fie sanatos.
Sper sa vad si eu clar cele II liniute, numai atunci ma pot declara si eu graviduta.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Felicitari Maryb lasa gindurile negre si cu DD ininte, cu ajutorul lui vei vedea si tu liniile mai clare, dar pina atunci sa te relaxezi si mergi ininte cu increderea in DD. Iti urez sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos.

Eu ma declar azi fara cm si cu o liniuta. Nu stiu ce s eintimpla de is deja in z38 , dar asta e , mergem mai departe si cum o vrea DD.

Va pup pe toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

magduta10, merci frumos de urari.

fetelor, am uitat sa va spun ca noaptea trecuta am avut insomnie si am dormit cu carticelele de rugaciuni sub perna ca sa ma ocroteasca Sfintii Spiridon si Stelian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR DRAGI

MARYB-FELICITARI o sa fie bine si DD il va lasa pela tine in burtica
eu nu prea am ce sa scriu ca nu am noutati prea multe decat ca astept rezultatele de la analize sa pot merge pe 6 decembrie la nenea Zadori,abia astapt sa vedem ce zice si pe cand o sa-mi faca fiv.
va pup pe toate

Mergi la inceput

leny2007, multumesc si tie de urari.
Ma rog in continuare sa fie bine.

Va doresc si voua tuturor sa vi se indeplineasca acest vis cat mai curand. Cu credinta in Dumnezeu si cu multa rugaciune va va ajuta Bunul Dumnezeu cel iubitor de oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

eu maine merg sa fac inseminarea
maine am nevoie de o minune, poate maine Bunul Dumnezeu isi revarsa harul si asupra noastra, cine stie ce plan minunat are pentru noi luna asta

Multumin Bunului Dumnezeu, Maicutei Domnului si tuturor Sfintilor, si Puterilor Ceresti, ca ne au ascultat rugaciunile si avem asa de multe gravidute si pentru ca sunt alaturi de noi si ne sustin indiferent ca suntem mai buni sau mai putin priceputi in a ne arata credinta

Mergi la inceput

montytaiana, sa dea Dumnezeu sa fie bine maine la inseminare si sa se prinda bebe bine de mami lui. Doamne Ajuta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

MONTYTAIANA-mult noroc sa dea DD sa ai bafta sa se prinda si peste 12 zile sa ne zici ca testul e pozitiv eu una ma pentru tine si nu numai

Mergi la inceput