Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(5)
Raspunsuri - Pagina 20
dma2007 spune:
fetelor acum am citit!
maryb si baby r7 felicitari!!!!!!!!!!!!
aspiranta
din decembrie 2006
sper ca in august 2008 o sa fiu
!
mergem inainte!trebuie sa reusim!
montytaiana spune:
buna
zouzounaki care ste de fapt biserica
eu am mers de cateva ori la Biserica Sf Spiridon dar cea de la iesirea de M Unirii dinspre Budapesta
aceea este ?
te rog d-mi un reper mai exact ca tare as vrea sa ma duc
pupici
maryb spune:
merci frumos dma, iti doresc si tie sa ti se intample aceasta minune cat mai curand. 
maryb
5+ cu
mic
comoara mea
cleopatra70 spune:
Acatiste audio
ACATISTUL RUGULUI APRINS
http://www.misiune-ortodoxa.ro/download.php?view.107
ACATISTUL DOMNULUI NOSTRU IISUS
http://www.misiune-ortodoxa.ro/download.php?view.87
alinushca spune:
quote:
Originally posted by montytaiana
buna
zouzounaki care ste de fapt biserica
eu am mers de cateva ori la Biserica Sf Spiridon dar cea de la iesirea de M Unirii dinspre Budapesta
aceea este ?
te rog d-mi un reper mai exact ca tare as vrea sa ma duc
pupici
montytaiana,
nu stiu exact ce vorbeai cu zouzounaki, dar pp ca e vb de Sf Spiridon Vechi. Care este la o statie departare de pta Unirii, inspre Izvor, pe partea stanga cum te duci. Exact unde se intalneste Dambovita cu Calea Victoriei. E o bisericuta mica fara turla din cate imi amintesc. Succes!
montytaiana spune:
multumec mult alinushca
da despre asta era vb
acum ca am aflat unde este am sa ma duc si eu
suflet spune:
Eu am mers 40 zile la Biserica Sf. Spiridon Vechi împreun#259; cu so#355;ul meu #351;i am r#259;mas exact când am terminat canonul, a#351;a cum mi-a spus p#259;rintele Ioan. Doamne ajut#259;!
Syris spune:
Dragele mele sunt bucuroasa ca mai vad o burtica aici! Baby_r felicitari!! Sarcina usoara si bebic sanatos!
Tocmai am venit de la doctorita si am facut cunostinta cu bebe. Se vede sacul vitelin de 22mm si bebita deja a aparut in prim-plan! Era asa dragut,
exact ca o boaba de fasole arata, nu mi-am putut stapani lacrimile de emotie. Mergem iar, saptamana viitoare, sa ii vedem inimioara. Avem inca emotii dar totul e in mainile Lui si nu putem decat sa ne rugam sa ni-l tina acolo pana la termen.
Maicuta Domnului cea buna si milostiva si Domnul sa ne binecuvanteze pe toate cu bebelusi sanatosi, fetelor! Pupici la toate
Sy, 5w6d
leny2007 spune:
BUNA FETELOR
Ma bucur ca sunteti bine toate mai ales de mamici cu burtici

Fetele am fost in ungaria la consultatie chiar de mos Nicolae pe 6 dec.totul e ok,vesti bune pe 3 ian.merg din nou probabil voi incepe si tratamentul de pregatire pentru fiv iar dupa vom astepta sa se produca minunea cu ajutorul lui DD 

pentru toate fetele 

Hera25 spune:
Buna dragele mele,
Si eu am tinut canonul de 40 de zile pe care l-a tinut Suflet si l-am terminat acum vreo 2 saptamani. Si acum asteptam si noi minunea, numai ca acum suntem in post asa ca..., dupa post sa speram ca vom fi binecuvantati si noi cu un bebe. Si inca mai merg la biserica si ma rog.
Duminica m-am si impartasit in cele din urma.
Iar acum cu Dumnezeu inainte.
Doamne ajuta.