Cafea cu aroma de femei - 50
Raspunsuri - Pagina 21
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Iulico, multumesc frumos!Wendy, imi face Iulica alivenci!
Te rog sa vii s-o ajuti la treaba, macar atat poti sa faci si tu, dupa cat te-ai fofilat!
Adina + Olivia Q1.04
Ce ti-as face de te-as prinde!
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by MsLaraquote:
Originally posted by Adina Iulia
maru, nu fii ciudoasa
Adina + Olivia Q1.04
Da Maru, in seara cu sarmale Wendy mi-a facut mie in exclusivitate alivenci! Deci stai si tu la cafenea cand e rost de mancarica!
Lali
CE ALIVENCI TI-A FACUT TIE WENDY?
MAI, SE INTAMPLA LUCRURI NECURATE AICI...
Adina + Olivia Q1.04
maru spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by maru
pai toate sariti sa ii faceti Adinei pohtili! Ce, nu stiu eu ca va aduse Chanel nr 5 la toati? ce, credeti ca nu stiu? stiu tot! da nu era de ala adevaratu, ca pe cutie scrie Made in China, si nu Nr 5, e Nr 4!!! daca nu v-ati uitat cu atentie....
Doamne'ajuta!
POZE
Sa intelegem ca de craciun TU o sa ne dai Chanel din ala,de la mama lui?Abia astept.2 buc. mi-ajung.Merci beaucoup,ma biche,comme tu es genereuse.O,la,la!
W
pai da, acu sunteti si nerecunoscatoare! va aduse si fata ce meritati!
Doamne'ajuta!
POZE
iuliana_2007 spune:
Fetelor acuma sa vedem daca va da Adina din aliveciul ei.![]()
De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Fetelor acuma sa vedem daca va da Adina din aliveciul ei.
De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.
Iulico, multumesc frumos!
Da' acuma sa vedem daca mai ramane ceva dupa ce-mi bag botu'n ele...cate tavi faci?
Adina + Olivia Q1.04
iuliana_2007 spune:
Maru vrei sarmale?
iuliana_2007 spune:
quote:Una ca este tarziu.
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Originally posted by iuliana_2007
Fetelor acuma sa vedem daca va da Adina din aliveciul ei.
Iulico, multumesc frumos!
Da' acuma sa vedem daca mai ramane ceva dupa ce-mi bag botu'n ele...cate tavi faci?
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Wendy, cuptor iti iau, parfum nu pot. Si asa am avut probleme, stii tu, ca se transmite mirosul pe calea undelor. Cine stie ce mirosuri mai vin. Eu zic sa ramanem la varianta cu cuptorul, oricum esti avantajata la valoare. 
Da' pe Iulica o ajuti au ba la copt?
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Pai dintr-o tava, Iulico, le dau doar cate o bucatica, de pofta...nu o sa se infrupte cu pofta. Dar ne luam revansa tura viitoare.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Marule,daca ne dai cat meritam e clar!Un sut in cur,sau mai multe.Cat despre aragaz,io vreau din ala in care sa arunc cartofii in oala direct din punga,carnea din cong. si tot asa.O rog pe Adin sa caute din Tombuktu pana-n Alaska si sa nu vina pana nu gaseste.

Wendy, imi face Iulica alivenci!