Cafea cu aroma de femei - 50

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by wonderful

quote:
Originally posted by iuliana_2007

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Beleuza pe unde umbla vineri seara?

Adina + Olivia Q1.04

Golaneste ca de obicei nu stii?

De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.

Il votaeza pe Mitzu ori bea de necaz ca n-a iesit pe I loc.Maine iar spune c-a borat pe instalatiilor amaratilor de sub ea si c-o doare capu'.

W

Pai daca o arde instalatia nu trebuia sa verse fata.

De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

maru, nu fii ciudoasa

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

fetelor va lasam,mergem la plimbare.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:

Maru,W a venit cu oala de sarmale aici dar daca nu ai fost cand s-au impartit asta este.Poate mai face si pt tine dar nu ai vazut ce a zis ca vrea un aragaz care sa gateasca singur,asa ca nu cred ca te lipesti.

pai ce vrea Miss W e ceea ce se cheama slowcooker, sper ca am cpeluit corect: e o oala bagata in priza. Aici e in mare voga: pui dimineata toati cele acolo, dai drumul si cand vii acasa e facut totul si e f sanatos, ca se gatesc la foc mic. Nu e sanatos cand vezi billul la electricitate, asta e alta poveste! (pentru Ro, ca aici nu conteaza)

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maru

pai toate sariti sa ii faceti Adinei pohtili! Ce, nu stiu eu ca va aduse Chanel nr 5 la toati? ce, credeti ca nu stiu? stiu tot! da nu era de ala adevaratu, ca pe cutie scrie Made in China, si nu Nr 5, e Nr 4!!! daca nu v-ati uitat cu atentie....

Doamne'ajuta!

POZE

Si eu ma dau cu Chanel nr 5,este preferatul meu dar mi l-a cumparat sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Maru, nu trebuia sa pomenesti de billul la electricitate. Stii, pentru unii ca mine e un subiect sensibil.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:

pai toate sariti sa ii faceti Adinei pohtili! Ce, nu stiu eu ca va aduse Chanel nr 5 la toati? ce, credeti ca nu stiu? stiu tot! da nu era de ala adevaratu, ca pe cutie scrie Made in China, si nu Nr 5, e Nr 4!!! daca nu v-ati uitat cu atentie....

Doamne'ajuta!

POZE

Sa intelegem ca de craciun TU o sa ne dai Chanel din ala,de la mama lui?Abia astept.2 buc. mi-ajung.Merci beaucoup,ma biche,comme tu es genereuse.O,la,la!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:

quote:

Doamne'ajuta!

POZE

Si eu ma dau cu Chanel nr 5,este preferatul meu dar mi l-a cumparat sotul.

pai ce, o sa ricunosti ca il ai de la Adina plimbareata?

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

maru, nu fii ciudoasa

Adina + Olivia Q1.04

Da Maru, in seara cu sarmale Wendy mi-a facut mie in exclusivitate alivenci! Deci stai si tu la cafenea cand e rost de mancarica!

Lali

Mergi la inceput

Adina l-am pus la facut aliveciul.Sper sa nu adormi pana cand il temin.

Mergi la inceput