oligospermie - putini dar (ne)buni! - 29
Raspunsuri - Pagina 3
mary_81 spune:
Buna dimineata
ramicara FELICITARI inca o data, sa iti traiasca minunea, sa ai o sarcina usoara.
la toate fetele si o saptamna placuta sa aveti
Mari
in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/4M28p2.png
sunshine4ever spune:
Mersi sa dea DD si voau numai rezultate bune si reusite. O meritati din plin.
in asteptarea unui ingeras
georgia_c spune:
ce mai fac aspirantele ?
n-am mai trecut de ceva vreme pe-aici ..caci am avut o stare de mareeee angajament .. dupa 5 zile intarziere pe 23.11 .. a fost z1.. cam naspa ... ma rog a trecut .. si acum asteptam o noua luna de monitorizari , si in ian , repeta sotulica spermograma ...sa vedem cum o fi
felicitari proaspetei gravidute ramicara, sarcina usoara si un bb sanatos si norocos
magduta10 , sa ne tii la curent cu rezultatul
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
sunshine4ever spune:
Georgia stai linistita ca si eu is in intirziere, sunt in z 36. nu stiu ce sa cred, sapt tecuta am avut cevamucus ca si al ovulatie, o fi fost dubla ovulatie luna asta?, o fi dereglare dupa fiv, de sarcina nici nu am curajul sa pomenesc, mai ales duap ce am aflat de operatia de chst pe cordonul spermatic si hernia in bisac al lui sotu.
Oricum spermogram nu a fi ceva stralucit o stiu din start, dar deseara va scriu si voua.
Va pup 
georgia_c spune:
magda , de ce sa nu speri ?... io am sperat , pana in ultima clipa ...ai cm regulat ?
Albert Einstein
sunshine4ever spune:
Georgia nu din pacate nua m cm regulat dar de mult nu mi- afacu tasa fenta, defapt de vre-un an cind eram si sub tratemtn de dortinex, pina il luam imi venea la 30 de zile dealaj o zi doau, iar cind nu mai luam dotinex iar imi vena la 35 de zile. Apropo z 30 a cm e faza luteala? ovulatorie nu poate fi si am gindesc ca nici foliculara, nu?
RalMar spune:
Fetele, eu incep sa-mi pun intrebari in legatura cu mine. Credeam ca la 70% mobilitate si 15 mil., suntem in regula, nu sunt probleme prea mari. Dar vad ca nu se intampla nimic, asa ca tre' sa-mi caut si eu trompele.
georgia_c spune:
ralmar ,
sotul meu are 14 mil , motilitate totala 65% , forme normale 10%, sau ceva de genul ... sper sa nu incurc foarte tare ultima informatie .. iar dr meu , stii cine e
, mi-a zis textual .. "varza" ...asa ca nu stiu ce sa zic ..
Albert Einstein
RalMar spune:
Da, asa a zis si dr. mea. Dar chiar nu inteleg de ce. Cand aveam 5 mil, mob. 30%, si 80% forme anormale + infectie aveam sanse; dar acum, cu 15 mil, fara infectie fara forme anormale nu mai avem sanse. M-am cam saturat de chestiile astea. Oricum, noi continuam tratamentul.