Evanescence, endocrinologul ce v-a spus? eu abia astept sa vad ce parere are dr endocrinolog...Eu stiu ca LH-ul este secretat de hipofiza si determina productia de testosteron, iar testosteronul contribuie la spermatogeneza..Eu nu inteleg cum la noi LH-ul e f mic, iar testosteronul e normal, daca testosteronul e determinat de LH...
In alta ordine de idei, te sfatuiesc sa continuati cu tratamentul pe care l-ati luat pana acum (adica sotul tau)....Unele organisme reactioneaza mai greu, altele mai repede...Ma uitam pe prospectul de la apipropolen (combinatia de apilarnil+propolis+polen) si acolo scrie ca se ia 6 luni. Daca doctorii nu va prescriu altceva, eu in locul vostru, as continua cu tratamentul pe care l-ati tinut pana acum....incercati si voi cu apipropolen...stiu de combinatia de miere cu polen, aluat si sotul meu in primele 2 saptamani , dar apoi nu l-am mai gasit si am decis sa ia apipropolen...
Dupa ce vor trece 6 luni de apipropolen, voi cumpara Tribullus terestris (parca asa se scrie)...citisem pe un forum ca si dr Tutunaru recomanda produsul asta daca e vorba de probleme hormonale.
Sa auzim de bine !!