Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4
Raspunsuri - Pagina 22
mcrissa spune:
m-am plans ca nu am simptome si uite ca m-au apucat rau acum.mi-e foarte greata si am junghiuri in sani

aerlilian mie mi-a spus sa prestez la 36 de ore dupa pregnyl.ma gandeam sa prestez in seara asta, maine dimineata fac pregnylul si fac pauza la prestat si poimaine prestez iar.
bobitamica
deja 6 saptamani?ce trece timpul...
Cristina in asteptarea mormolocului
bobitamica spune:
asa e..mcrissa..trece foarte repede timpul...miercuri inrtu in 7 saptamani...
nu prea imi vine sa intru la odisee,sunt o gramada de probleme pe acolo....sunt fetele astea care pierd sarcini...nu vreau sa mai citesc...e deprimant...
Aici e mai multa speranta!!
abia astept si eu sa merg sa aud inimioara....medicul meu mi-a spus ca de pe 21 dec.intra in concediu,iar eu ar trebui sa merg la controlul lunar cam pe 28 dec...el mi-a spus ca daca vreau pot merge pana pe 21 dec. sau de pe 7 ian. incolo. Nu stiu ce sa fac....eu de revelion plec la Praga si sunt cam speriata. Mai bine merg acum pana pe 21 la el sa-mi spuna ca e totul in regula sa nu stau stresata pana ma intorc.Bine,medicul nu pleaca din Bucuresti..ca poate are urgente,dar nu pot sa ma duc la el acum...se duc fetele in ultima luna nu eu care abia am 6 saptamani. Voi ce ma sfatuiti?
bususbl spune:
buna fetele,ce mai faceti?
si eu am facut stimulare cu closti...prima luna,octombrie, parca am fost drogata,aveam senzatii de greata,da de mancat mancam ,mi s-au umflat sanii,ma dureau,nu stiu cand am ovulat,dc,nu am facut monitorizare,,,si TB s-a mentinut radicata pana la a doua stimulare..
a doua luna,noiembrie, m-am dus la monitorizare din proprie initiativa,dr nu m-a trimis,am ovulatin ziua a 16a,dar nu am mai avut nici o greata ,nimic,TB tot asa,37.0 , 37.1 ,si acum astept,sa vdm ce o fi...cam pe 6-7.11 am un raspuns...
multa bafta...
leonardo2007 spune:
eu nu am avut nici un fel de reactie la clostilbegyt ...
nu am simtit ovulatia...cred..am simtit niste intepaturi la o zi dupa pregnyl...poate aia era ... ![]()
si eu tot in cateva zile aflu ce si cum (pe 7 e Z28 cand ar trebui sa vina)..daca am avut sau nu succes luna asta ..parca as face direct test de sanga..mai ales ca stiu de testele normale de urina nu sunt mereu sigure ...
temperatura bazala nu mai mi-o iau de vreo 2-3 luni ... mi se pare stresanta ..prea multa presiune.
bafta tuturor fetelor luna asta sa fie II
http://tt.lilypie.com/M6TUp2.png
aerlilian spune:
Busubl,probabil mult asteptata veste buna o astepti pe 6-7.12 nu a 11.Nu conteaza,am inteles esentialul.Si eu la fel...in aceeasi perioada...Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum ne dorim!!!

asa sa fie,cum zici tu...