Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4
Raspunsuri - Pagina 21
RalMar spune:
Ma tem ca toate ne punem aceeasi intrebare elaa! DE CE NU VINE BB? Sa speram ca nu va mai trece prea mult timp pana vom primi ceea ce ne dorim. Azi incep ova-mit, dar il voi lua diseara, deci incepe o noua luna plina de sperante; sa speram ca la sfarsit nu voi fi iar suparata!
ioanara23 spune:
i'm baaaaaaaaaaaacccccccccckkkkkkk in the front!

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png
mcrissa spune:
Fetelor eu sunt Z13.am facut stimulare cu closty din Z5 in Z9.nu am avut niciun simptom, nicio recatie adversa.oare sa nu-si fi caut tratamentul efect?maine fac injectia cu pregnyl.as vrea sa simt si eu ceva, ca sa stiu ca ovulez
Cristina in asteptarea mormolocului
speranta76 spune:
mcrissa, faci stimulare fara monitorizare? Si eu am facut fara monitorizare si am simtit de prin ziua 14 dureri la ovare, testul de ovulatie a iesit pozitiv in z15 dar TB nu a mai crescut si acum sunt in z26 si astept cm-ul pt. ca nu cred ca s-a intamplat nimic, in schimb am simtome de cm.
elaa spune:
Ralule iti tin pumnii sa fie cu noroc luna asta, abia astept sa ne dai vestea la craciun:) pupici
Ioana vine ai revenit, tu ce mai pui la cale luna asta?
Mcrissa sa fie cu noroc si la tine, referitor la simtome, stai calma ca nici eu nu am avut la stimulare, si cand ovulezi e posibil sa simti intepaturi la nivelul ovarelor, faci si monitorizare? tinem pumnii
eu is z6 si-s f relaxata, nu cred ca ar trebui sa ma astept la ceva luna asta, tinand cont ca nu mai fac stimulare nimic, plus ca-mi pleaca si sotul de joi pana luni, is chiar in preajma perioadei fertile......cum o vrea DD
mcrissa spune:
elaa nu fac monitorizare.am facut azi un test de ovulatie si aiesit foarte negativ.mai fac si maine unul dupa pregnyl poate iese pozitiv.sper ca acum de Craciun sa vina si la mine bb.
plaeca sotul...dar incearca sa prestati si voi in seara dinaintea plecarii si cum se intoarce iara.poate prinzi ziua cea buna.iti tin pumnii.
Cristina in asteptarea mormolocului
RalMar spune:
Nici eu nu simtem nimic in timpul stimularii cu closti, nu simteam nici macar cand ovulam. Dupa ce am terminat prima serie de stimulari am inceput sa simt cand ovulam.
Fetele sa fie cu noroc la toate luna asta! 

Am observat ca la fiecare nou capitol deschis apare cate o graviduta. Ma pregatesc sa mai deschid unul, dar cred ca diseara, poate poate mai apare o graviduta pana atunci!
aerlilian spune:
Mcrissa,se pare ca nici una dintre noi nu a simtit ceva special in perioada tratamentului cu closty.Nu stiu cum li s-a spus celorlalte fete,dar mi-a spus dr ca la 12 ore dupa pregnyl sa prestez cu spor.Asa ca poti incerca un test de ovulatie la 12 ore dupa pregnyl.Mie mi-a iesit mai pozitiv ca niciodata (daca mi-e permisa exprimarea...)
carmenliza spune:
Leonardo2007 sa stii ca nu am luat teste de ovulatie pana acum . Dr. gineco. mi-a spus sa-mi monitorizez temperatura bazala timp de 2 luni pentru a vedea cand am ovulatie si sa-mi fac analiza prolactinei in ziua 21.In timpul asta am lua brocriptin pt. stimulare. M-am dus dupa aceea cu rezultatele(rez.prolactina 17,2) si mi-a spus ca trebuie sa fac alt tratament pentru stimularea ovulatiei cu clostilbegyt si pregnyl 5000( am dedus eu ca nu am ovulatie ca temperatura luata timp de 2 luni nu trecea de 37 si nu era constanta 1 - 2 zile cand ajungea la nivelul asta).Data trecuta l-am intrebat de inseminare arificiala si mi-a raspuns ca inca nu e cazul.Am sa iau si eu teste de ovulatie, e o idee buna mai ales ca am inceput tratamentul de stimulare. Multumesc pentru sfaturi.
bobitamica spune:
Buna fetelor...
Am intrat sa va salut si am citit tot ce ati scris asa ca m-am gandit sa va spun ca nici eu nu am avut nici o reactie adversa la stimularea cu ova-mit,mai ales ca eu am luat cate 2 /zi..una dimineata si una seara...nu am simtit nici cand am ovulat...nimic nu am simtit.
Va doresc la toate ult succes si vorba ta RAlMAr...deschide o pagina noua ca sigur va fi cu succes. Eu am speranta ca luna aceasa nu va fi doar una dintre voi ci mai multe.
Stiu si eu cum e sa vina Cm si sa plangi o zi intreaga,dar trebuie sa aveti speranta!! e foarte important sa ganditi pozitiv!!
E greu sa vezi intr-adevar cum fetele renunta la copii,dar nu trebuie sa judecam...dintr-un motiv sau altul o face fiecare. Eu aflasem ca o colega a facut un avort,iar mie imi venise CM si plangeam de mama focului...si ma gandeam "de ce e viata asa??"...dar pana la urma a iesit soarele si pe strda mea...deci incredere si speranta fetelor ca cele doua II vor aparea.
Roxana
6+