Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

salut fetele!
saru'mana ca ati intrebat de mine!
io pan' acu m-am bagat in hartii pana in gat! de dimineatza au debutat pete maronii peste peste maronii! SI CU NISTE DURERI DE-MI VENEA SA MA TAVALESC PE JOS! am luat un algocalmin....mi-au mai trecut durerile...da'v#259;d ca si petele au luat pauza! cum sa mai fac test azi dimineata, daca am vazut navala? uhhh....bine macar c-a venit! ca luna asta nu mai scapa sotioru de munca la proiect! mi-o promis dedicatie totala de 3 ori pe zi!

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

ioanara e posibil sa se fi oprit de la algocalmin. Asa pateam si eu de fiecare data cand luam algocalmin se oprea. Acum am trecut pe piafen. Daca ti-a venit si tie azi, inseamna ca ne numaram impreuna pana la testare, cand SIGUR vom avea II!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

daaaaaaaaa ralumeu, asa e! daaaaaaaa...sigur va trece mai usor timpul daca numaram impreuna!
vrmoana, elaa va poop dulce fetili! luna asta siguuuuuuur VOM REUSI!

BOBITZO, DARA mai sa ne tineti locurile calde ca venim in forta!!!

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenliza spune:

Si mi-e DIN NEFERICIRE mi-a venit CM.Sunt asa de nefericita. Speram ca poate uita sa mai vina luna asta, dar.....ti-ai gasit.Poate cine stie, luna asta ii va fi mila mosului si poate ne va darui ceea ce ne dorim ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

carmenliza, nu te intrista ...
o sa vina si la tine ... cat mai curand iti doresc ...

si pe mine ma apuca disperarea in prima zi de CM ...dar daca trag o portie de plans ...imi mai trece ...si ma mai invioreaza pentru luna viitoare.
nu te demoraliza pt ca ajunge si sexul (numai pt copil) sa fie o corvoada pt tine si sotul tau ...eu am patit-o si de atunci incerc sa tin moralul sus..daca nu e luna asta...e luna viitoare..sunt sigura.

ioanara23, RalMar BAFTA sa obtinem II cat mai curand toate!

http://tt.lilypie.com/M6TUp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut fetelor!
la mine Z25 s-a transformat in Z1

azi sunt Z3 si m-am hotarat sa iau si eu closti, ca n-oi muri asha, din prima:)
asha ca de duminica intru oficial in randurile voastre si astept sa ma treceti si pe mine pe lista.
sa nu va asteptati la mare lucru luna asta, ca abia din Z13 am voie sa prestez...

imi place sa va vad optimiste si asha imi mai ridicati si mie moralul!
va tin pumnii stranshi!!

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Si eu mai iau o luna de ova-mit, incep de luni, dar luna asta nu mai fac si monitorizari, asa ca-mi trebuie teste de ovulatie iar. Mai incerc si luna asta sa fortez lucrurile, daca nu merge, mai vedem noi ce mai facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:

Ce faceti fetelor, sarbatorit ziua nationala? Slaba miscare in ultimele zile pe aici. Eu astept sa vad ce se intampla, dar cred ca o sa vina cm-ul, oricum sunt hotarata sa continui inca 2 luni si apoi daca nu se inampla nimic o sa vad ce mai fac. Eu am si o trompa infundata dinspre uter, deci sansele sunt reduse la jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

RalMar, am si eu o intrebare.

Inainte sa fac luna asta stimulare am fost la 2 doctori.
Unul mi-a recomandat Ova-mit si altul Clostilbegyt. E vreunul mai puternic si altul mai slab ? Sau au cam acelasi efect ?

Am ales Clostilbegyt (2/zi) .. care a dus la foliculi mai mari dar dar mi-a afectat negativ endometrul...
Ova-mit are acelasi efect asupra endometrului ?
Mi-a zis dl. doctor ca luna viitoare o sa trecem pe "gonadotropine" ..daca am retinut eu bine ... dar astea necesita o monitorizare mai atenta ...

astept parerea voastra ...

http://tt.lilypie.com/M6TUp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenliza spune:

Multumesc pentru incurajare Leonardo2007. Sa stii ca aveam nevoie , mai ales in primele doua zile cand sunt cu moralul la pamant. De luni incep cinci zile sa iau clostilbegyt , apoi in zilele de 11 si 13 trebuie sa ma intep cu pregnyl 5000, urmeaza (sper) perioada de ovulatie ( spun sper ca la mine nu e) cand sotul meu , saracul, trebuie sa presteze ( vrea sau nu vrea TREBUIE)........urmeaza perioada de asteptare ( vine sau nu vine CM)si....cred ca iar ma desumflu si o iau de la capat.M-am saturat de tratamente . Nu stiu de ce Dumnezeu e asa de nedrept cu noi.Altele care nu vor au si nu sunt bucuroase (ca ii dau afara )iar noi trebuie sa ne chinuim cu tratamente peste tratamente.Acum doua saptamani cand am fost la Iasi la consultatie era o pacienta care se plangea ca ramane insarcinata si daca "sufla" sotul asupra ei si era disperata, iar mie imi venea sa plang ca ma chiniu de trei ani si nu iese nimic.

Mergi la inceput